Nervös, cyklar & fula ord

Jag tror att jag börjar bli lite nervös. Inför morgondagens lopp.
Idag hämtade jag ut min tröja och nummerlapp så nu är det liksom bara själva loppet kvar. Jag tycker att det känns lite pinsamt och jobbigt att springa det, för jag vill inte känna mig uttittad. Jättekonstigt det där för jag har inga problem att stå och prata inför folk eller sjunga karaoke...

Och jag försöker intala mig själv att jag enbart gör detta för mig själv. Inte för någon annans skull. Inte för att få en viss tid, utan för att klara det och få EN tid.


Idag har det stora loppan varit ute hela dagen. Hon har åkt kompis C rollerblades, hon har åkt kickbike och hon har cyklat.


Och den lille busen har kallat sin syrra för något som låter som "jxxxa L". OM det nu är så att han säger det vi tror han säger så undrar jag var han fått det från. Det är inget som vanligtvis ingår i vår vokabulär.. Och tänk om det är något annat han säger, så står vi där och säger att så får han inte säga...  Skrev jag att han heter Emil i andranamn?

Gillar

Kommentarer

Maria,
Lycka till i morgon!!

Kram kram
omlitenochmig.se
Fröken L,
hallå..
guuud så roligt med att springa ett lopp, förstår dock ditt pirr.. jag har aldrig sprungit något lopp heller och skulle förmodligen vaara skitnervös, haha. jag ska springa vårruset i slutet på maj här hemma OM mitt knä håller vill säga..

Stoooort lycka till vännen <3

kram
liteomalltihop.blogg.se