New years eve

Hade en trevlig avslutning på året tillsammans med goda vänner igår. Det var härligt att vara bjuden på fest, att klä upp sig och ha gångavstånd till festen :-) Även om det så klart blev lite småstressigt precis när vi skulle gå - som alltid! ;-) Barnen fick en egen meny, disco och film i källaren och skötte sig mycket bra hela kvällen. Vi fick god mat, en fyrarätters med goda passande drycker, stämningen var hög och lättsam och plötsligt var klockan tolv!
Tycker att det är lite trist att så många börjar med fyrverkerier så långt innan tolv. Och visst det blir ju lite mer splittrat nu när man har barn att hålla reda på samtidigt som det smäller och smattrar överallt. Men det där magiska tolvslaget när alla står och räknar ner sekunderna före finns ju inte mer.

R var den enda som knoppade in innan tolvslaget och han sov sig igenom det. L somnade strax innan två, precis när vi skulle gå hemåt. Men hon piggnade till igen och det gick bra att gå hem i regnet som välkomnade år 2013.

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
Åh va fina ni är !!
2012 var grymt men nu satsar vi på ett minst lika bra 2013 !! 😉
KRAM
www.frokenmela.se
? Sanna ?,
Så fina 😊
Här kom vi hem kl 4 på morgonen med trötta men väldigt vakna barn ..
Försöker ställa tillbaka dygnet nu 😉
Kram
www.blogger.com/profile/148111227825662813
cecce,
Läste nyss din årskröninka! Vad mycket du hunnit vara med om under året. Så många resor och bloggevent:-) Och grattis till sommarstugan!!

Ser ut som om ni haft en riktigt fin nyårsafton! Härligt!

God fortsättning!!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.blogg.se