Ninni kanin

Igår när jag putsade fönster såg jag plötsligt en liten kanin utanför vårt köksfönster, under en trollhassel där vi hänger fågelfrö. Jag ropade på L, och vi stod och tittade en liten stund. Jag tyckte så synd om den lilla kaninen som förmodligen inte hittade någon mat nu när det var snö, så jag gick ut med lite sallad. Kaninen blev så klart rädd och vi såg inte att den kom tillbaka något mer.

Idag när vi satt och fikade satt plötsligt kaninen där ute igen. Jag gick ut med äpplen, mer sallad och lite bröd och kaninen kom faktiskt tillbaka denna gången! Den måste vara urhungrig!!

Tom J blev lite påverkad av den lilla kaninen och tyckte att vi skulle göra ett bo till den, eftersom den säkert kommer att frysa ihjäl. Nu tror jag ju inte att kaninen kommer att gå in i lådan som maken satte ut (med en filt i), men det känns iaf bättre att ha gjort något för det lilla livet.

När jag sa till J att kaninen säkert inte kommer till lådan, men den kanske drar till sig råttor så svarade han bara "men då får de det varmt och gott iaf!".

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Therese,
Men oj vilken söt en, hoppas den ser er fina låda å söker skydd... Å ang ditt minne så är det vetenskapligt fastslaget att man blir glömsk som gravid 😉 Hoppas du har en fin första advent <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723