Nix

Nej, det gick inte speciellt bra med ersättning till R. Han grät mest. Visst rann lite ersättning ner i magen på honom, men han sög inte direkt på flaskan om man säger så. Får ge det ett nytt försök imorgon. Dock vet jag inte riktigt om det är hunger eller något annat som fått honom att riktigt bryta ihop två gånger idag. Först på väg hem från simmet. Jag trodde att han hade "byggt björnar" i blöjan så jag skyndade mig för allt vad jag var värd men nope, så var det inte. Han var dock helt genomsvettig då efter att ha gråtit. Gav honom mat för att lugna honom, och då var det knappt två timmar sedan han fått mat.

Sedan har han fått ett sådant utbrott till ikväll. Det känns ganska tydligt att han inte blir mätt, men jag vet i sjutton vad jag ska göra mer än att försöka med ersättning. Vet att min bvc-sköterska är ledig på torsdagar, men jag får kanske försöka få tag i henne på fredag för att se om jag kan få något annat råd.

Nu sover han iaf, men det gör inte storasyster L. Vilket hon borde göra med tanke på hur trött hon är på mornarna... Ska se om jag lyckas få henne att somna så att jag kan se Greys i lugn och ro. Spelar in det för säkerhetsskull...

Gillar

Kommentarer