Njuter


Hmm. har fortfarande inte lyckats fatta hur jag ska kunna lägga upp ett inlägg från min iPhone.. Hilfe någon?!? Jag tar ex en bild (exempelvis som den ovan), väljer skicka som e-post och skriver en liten text och skickar. Bilden kommer upp, men inte texten... Vad sjutton gör jag för fel?
Så, nu skriver jag in vad jag försökte skicka tidigare...Lovely! Sitter iu båten, i hamnen i Mölle och ska just börja bläddra i min tidning. Det här är verkligen en av fördelarna med att vara egna företagare :-D Att kunna smita tidigt en dag när det är fint väder!
Och inte nog med den lyxen - jag smet ännu tidigare och gick på thaimassage. Fast det var ingen njutning - fy bubblan vad ont det gjorde. Och inte bara för att massösen använde armbågar och fötter, utan för att jag hade många onda knutor i ryggslutet. Bokade raskt in ännu en tid nästa vecka. Undrar om jag kan boka in fint väder och en båttur då också?

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Skumt att bara bilden kommer med. Jag får med både bild och text från min mobil som är från 1812. Eller i alla fall från 2007 = antik!
Men det måste ju gå. Om jag minns rätt så bloggar Kaos-anna mcyket från iPhone.
www.blogger.com/profile/018631233984026212