Njuter av sommarlovet

Nu avslutar vi första semesterveckan på Solsidan. Det känns på ett sätt som om vi varit här mycket längre. Det är underbara dagar måste jag säga! Vi njuter och tar till vara på vår ledighet och tid tillsammans. Vi njuter av uteliv och äter gärna alla måltider utomhus. Getingarna gillar det och igår blev jag getingstucken i nacken. Grr, inte skönt!

L har inga problem med ögat längre, min fot har jag lagt om ett par gånger eftersom gipsskenan flyttar på sig emellanåt, getingsticket behandlade jag med Xylocain så att det snabbt lindrades och det blev ingen blåtira utan bara bula på ögonbrynet när jag blev överfallen av en garderobsdörr i fredagskväll.. Min mamma undrade hur mycket jag druckit ;-) men med tanke på min anitbiotikakur så var det noll promille.

Under helgen har vi haft besök av barnens farfar och makens moster & morbror. Det har blivit en hel del båtåkande och bad.


Nu badar L men inte R. Han vill inte. Han kan bada lite i vattenbrynet, men vill absolut inte bada från båten eller bryggan. Och han vill  i n t e  prova vattenleksakerna som pappa J fixat. Nix.

Nu ska jag återvända till solstolen efter en paus i skuggan. Snart får vi nytt besök!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Underbart! Forysätt njuta
Tyvärt slutar vår semester idag...men ska ju ha lite ledigt och semester senare i augusti.
nockinocki.blogg.se
Helen.HUSnrNIO,
Men jisses vad du är med om!!
Fast det låter ändå underbart härligt hos er på Solsidan 😊

Fortsätt njut och se upp för getingarna. Samma problem här och funderar på om det finns ngt bo någonstans som jag lyckats missa.

Trevlig ny vecka!
husnrnio.se
Skorpan och Loppan,
Helt underbart! Ja, förutom getingstick och anfallande garderobsdörrar då... Men det är väl smällar man får ta 😉
skorpanloppan.blogspot.it/