Nostalgi & vänskap

Sitter här ikväll & är lite nostalgisk. Kan inte fatta att barnen slutar för terminen imorgon?!? Att jag har en tjej som slutar sjuan och en kille som slutar tvåan. Det är obegripligt! Det känns lite som om min stora loppa skulle kunna sluta tvåan - för jag menar, hur sjutton gick det till när hon tydligen plötsligt gått 8 år i skolan?!? Vart tog de åren vägen?!?

Och inte hjälper det att den här dagen gått i 180! Grabbarna har varit en runda i sommarhuset (som nog får fortsätta kallas stugan trots att huset är större än vårt vanliga :-D ) och L och jag har varit på IKEA. Trots att vi faktiskt haft en stuga så är det plötsligt en massa saker som behövs fyllas på med. När man byggt en gäststuga också så behövs ju lite extra täcken och kuddar tex.

Sedan hann L och jag, med knapp marginal, slänga ihop en köttfärssås och dra till jobbet där vi mötte upp grabbarna och bästa vännerna från Solsidan - som körde två timmar hit med släp bara för att hjälpa till att fylla det och sedan köra tillbaka. Alltså, hur fint!!!!?!

Så ja, nu sitter jag här och är lite nostalgisk. Är så tacksam över mina (våra) underbara barn och våra fina vänner! Jag känner mig lyckligt lottad! ♥

Lite trött i benen är jag visst också. Över 18 000 steg i sandaletter med lite klack sätter sina spår, ha ha!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
ja vart dom där åren tar vägen är en fråga jag ställer mig då och då. Aldrig får jag något bra svar
nouw.com/stenhagenbettan
Emma engström,
Tiden går som sagt alldeles för fort och jag hoppas de haft en underbar dag idag!! Sen ska de njuta massor <3
nouw.com/emmaengstrom
Härligt med en fin familj och barn som börjar bli stora...jag kan inte fatta att min dotter är 27 och bonus dottern 30...och jag har fått bonusbarnbarn. Jag är ju strax över 25....
Vänner, är det bästa. Dem ska man vårda ömt!
Snart flyttar även vi till vår lilla stuga...fast det är verkligen vad man kallar för stuga
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se