Not so nice...

Ah, ena dagen toppen, andra snarare botten... Fast det är ju bara morgon ännu så det hinner förhoppningsvis förändras.. Vaknade med värsta huvudvärken - och det beror ju knappast på något intag av diverse onyttigheter från igårkväll. L somnade i soffan vid nio-tiden och vid halv elva kröp jag själv ner i sängen.

När jag vaknade gjorde huvudet så ont att jag bara ville sova vidare ett tag till och vakna om en stund senare. Låg kvar i sängen, men det hjälpte inte... Och jag har insett att numera kan precis allting göra att jag mår illa... Och då menar jag inte bara "mår" illa, utan ja........ Först i somras blev jag sjösjuk - vilket jag aldrig blivit förut. Sedan insåg jag att förkylningar inte bara gör att man snorar, hostar och ev har ont i huvudet, utan att det även påverkar en viss vomeringsnerv i det här tillståndet... Och nu du huvudvärk... Öhhhh...

Visst mådde jag dåligt när jag hade L i magen också, men inte alls så tidigt som denna gången och inte riktigt så här mycket. Nu var jag inne på sjukan redan i vecka 7 eftersom jag då uppsökte porslinsskålen 20-30 gånger per dag och inte orkade göra något alls. Med diverse medikamenter har jag klarat av sommaren och jag tycker absolut att det har vänt nu. Men som dagt, allt som ont i halsen eller huvudvärk kan visst sätta igång det igen.. Men det är ju värt det i slutändan, det vet jag! Och jag vet också att man glömmer väldigt fort. Men just nu känns det lite tungt att inte kunna förklara för L varför jag är så risig hela tiden.. Hon vet att hon ska bli storasyster och är jätteglad för det, vill inte att hon ska tycka att det är bebisens fel att jag mår dåligt. Trots min klagan mår jag gärna dåligt för den här sakens skull :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Fyyy - lider med dig, hoppas dagen blir bättre vad det lider... Kram <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723