Novembermåndag

Hello hey! Tycker att det känns ofattbart att det är andra veckan i november.. men så är det - och så är det måndag!

Idag är jag lite extra glad över att:

★ vi har haft en riktigt härlig hemmahelg i Coronarestriktionernas tecken. Vi har möblerat om lite hemma, flyttat lite tv-apparater och flyttat runt lite annat. Å ena sida är det lätt att tänka att det inte är lönt att göra något eftersom vi ska flytta inom en snar framtid (2022). Å andra sidan är det 1,5 år innan vi ska flytta OCH ska vi nu göra något som kan vi ju lika gärna göra det nu så att vi hinner njuta av det :-)
★ det var riktigt fint väder igår! Underbart att ta morgonpromenaden med den fyrbenta fluffiga i sooool!
★ jag trimmade den fyrbenta fluffiga igår och jag ÄLSKAR när hennes päls är så där mjuk och gosig som ett litet Lambi-lamm :-D
★ säsong 16 (!!!) av Greys Anatomy finns nu på Viaplay. En serie jag följt på tv i alla säsonger - utom just denna. Så nu är det en härlig känsla att ha alla avsnitt och beta av!
★ jag fick ett mycket spontant infall och möblerade om sonens rum med hjälp av maken, medan sonen helt ovetande var på fotbollsträning. Det blev jättebra och sonen blev mycket nöjd! Anledningen till omflytt var för att sonen fick en tv som vi haft i ett annat rum, annars hade jag inte möblerat om utan hans egen inblandning.
★ jag har en matplan för veckan! Ibland så händer det - och det är sååå skönt! Allt som oftast planerar jag från dag till dag och det blir många besök på Ica Supermarket. Vill ju helst undvika att besöka affärer så mycket det bara går nu, och jag fick äntligen motivation nog att fixa en plan för veckan!

Är du lite extra glad över något just idag? Stort eller litet spelar ingen roll! Visst finns det något du kan vara glad över?

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Greys anatomi är ju så kul att kolla på älskar den serien ja en av dom alla som jag älskar att kolla på =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
Fnulan,

Men herregud vad du har gått på då! Det är kanske så att vi har så tråkigt nu så att möblera om, sortera och städa blir riktigt roligt för en gångs skull. Lika bra att börja nu, snart är 2022 här som i ett naffs, CORONA fritt!!! Blev så glad att jag läste om ett vaccin idag.

www.fnulan.se
Madde ,

Gött att få grejat en del hemma. Önskar så att jag fick till det också, men nu funkar allt sämre än i vanliga fall.

www.nouw.com/madelena
Michelle ,

Ja när det finns tid kan man alltid göra om hemma och ta det lugnt med serier 💕

michellefrandell.blogg.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Så roligt att stuva omkring möblerna. Det gör vi aldrig. Idag är jag extra glad över vår gemensamma dag Kärleken å ja

nouw.com/stenhagenbettan
Paulina
,

Vad mycket kul och bra saker du gjort! Bra att passa på att fixa hemma nu när man ändå är hemma mycket 😊

Amanda,

Vad duktig du är som nu har gjort en matplan. Det är inte enkelt det där med motivation. Jag fick äntligen lite motivation att göra picklad rödlök idag 😃

amandizan.wordpress.com
Elina,

Det är så skönt med en matplan! Förstår att du är glad att få ordning och fixa hemma, det är alltid så skönt när man får till det som man vill 😀

detkaosvikallarvardag.com
Kamilla,

Jag mycket hemmahäng blir det i samband med corona vilket är trist måste jag väl få säga. Samtidigt som man kan röja och fixa med hemmasaker som inte blir av.

kamillaskamera.com/
Marie - Sweetwords,

Jag möblera också om tösens rum nyligen och alltid blir det till det bättre eftersom vissa leksaker och dylikt också rensas bort

sweetwordsbymirre.com