Novemberutmaningen

Nej, oktober blev ingen jättespännande månad när det gäller att prova något nytt. Och jag vet inte, men det känns nästan som om jag tappat av lite ju längre året gått. Det har verkligen varit högt och lågt hela tiden.

Man kan inte säga att jag aldrig varit på gymmet förut, för det har jag faktiskt - även om det var länge sedan... Men i november tog jag mig dit och provade två nya pass som jag aldrig tidigare testat. Body Balance och Funktionell träning - vilka båda passade mig riktigt bra. Så bra att jag faktiskt köpte mig ett månadskort och nu har varit på passen flera gånger! Det ni! Oväntat!


januari testade jag att ta min första sånglektion, i februari åkte jag skidor i Österrike & åkte golfbil på flygplats, i mars åkte jag svart skidbacke, i april körde jag en UTV & i maj höll jag i en kubb-tävling för deltagare från 17 olika länder. I juni sjöng jag solo i Konserthuset tillsammans med Joyvoice-kören. I juli slog jag till med två utmaningar - jag körde vattenskoter själv & jag åkte Helix. I augusti cyklade jag 5 mil och lyssnade på Smokie i Sven Melanders trädgård :-) och i september åt jag råbiff. I oktober köpte jag och premiärlagade mat i en Crock Pot.


Nu är det bara en månad kvar av det här året att testa något nytt! Har ni testat något nytt i år?

Gillar