Nu är det klippt!

Idag är var 3/4 av familjen hos frisören. Som vanligt var lite lite holabalo, men gick över lag bra. R var så trött att jag trodde att han skulle somna i stolen. Han hade inte sovit på vilan på dagis idag heller. Men det gick bra, och när han fick en havrekaka efteråt var tröttheten som bortblåst :-)


L ville ha sitt hår plattat och det fick hon. Det är verkligen en helt annorlunda L när hon har rakt hår. Enda fördelen med den där lushistorien är att L haft håret i fläta i över två veckor och det har gjort håret mindre risigt än det normalt är när hon har löst hår.


För egen del blev det som vanligt kort. Och imorgon blir det lite extra färg för att dölja de där små grå som kom fram i sidorna...

Det är riktigt mycket att göra på jobbet just nu och som vanligt stressar jag upp mig när jag har mycket i huvudet. Eftersom vi har en upcoming weekendresa med allt vad det innebär framför oss också så är det m y c k e t  som snurrar i bollen just nu. Dock bara i-landsproblem! Allt ifrån bra gå-mycket-skor-men-ändå-snygga-skor till hur vi ska få allt att klicka på fredag morgon. Man skulle ju kunna tro att jag skulle spara all pengar till London-shopping, men idag blev det visst ett par byxor, en ny liten handväska och ett par skor.. Måste ju ha något på mig och det går ju inte att ha en hänga-på-armen-handväska när man ska på shoppingresa. Eller jag menar weekendresa ;-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh jag behöver också klippa mig och färga i de där gråa stråna som börjar titta fram! Stressa nu inte vännen! Allt kommer att lösa sig! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886