Nu får det vara nog!

Nähä, nu får det vara nog. Sockermonstret har slagit sina klor i mig och har inte velat dunsta igen efter julen. Vågen visar höööga siffror och det är dags att ta tag i det här. Igen!

Igår var första dagen utan socker/mjöl/lightläsk på ett tag och motivationen var hög. Frossa och illamåendet kom på köpet. Det svåra är att hålla motivationen hög. Men nu är det en dag i taget som gäller och planering, planering, planering.


När det finns gott om tid är det lite enklare att vara hälsosam. Det är när det är stressigt som det kör ihop sig. Imorgon har vi tex noll tid för middag pga L:s teater. Det är övning extra tidigt med intervju av den lokala tidningen och sedan genrep för familjerna. Vi hinner alltså inte äta innan och lär inte vara hemma förrän halv nio eller närmare nio. Min back up-plan blev pannkakor/bananpannkakor att ha med och äta någon gång innan själva genrepet.

Kvällens middag blev tjongiga kycklingbollar som jag förberedde redan igår. Planering var det! Eftersom barnen inte brukar uppskatta kycklingbollarna slängde jag ihop lite vanliga köttfärsbiffar medan pastan kokade. Gissa vilka barnen sedan tyckte var godast...

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Ja nu kör vi...jag måste ta tag i saker å ting. Några kg måste av så jag kan fortsätta planerna på milen. Pepp pepp. Många kramar
nockinocki.blogg.se