Nuvarande huset, nya huset & sommarhuset

Alltså, nu gäller det att hålla tungan rätt i mun! Vi har många projekt på G nu på olika håll och kanter. Visserligen brukar vi ha det, men nu är det liksom olika projekt inom samma genre :-)

Ok, ska förtydliga lite. Vi bor i ett hus nu, som vi ska sälja för att flytta till ett nytt hus om ett år. Det nya huset håller nu på att byggas och det är många val som ska göras. Samtidigt har vi börjat prata med mäklare om nuvarande huset och det finns lite småsaker som ska fixas även där. Och så har vi ju sommarhuset som vi kallar för Solsidan. Det blev klart i juni 2020 och det finns en del saker kvar att fixa.

Så, samtidigt som vi pratar med mäklare om det nuvarande huset så pratar vi med en målare om att fixa lite skavanker. Parallellt pratar vi gardiner till sommarhuset med en gardinfirma, samtidigt som vi pratar platsbyggd bokhylla och större utekök med vår snickare. Och så väljer vi köksluckor, kakel & klinkers, ekgolv, bänkskivor, vitvaror och annat till nya huset. Ibland vet jag knappt vilket hus vi pratar om :-D


Men tolka inte detta som något negativt nu! Jag är väldigt tacksam över att vi har den här möjligheten som vi har och klagar inte på våra projekt. Detta är något vi själva valt och tycker är roligt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Förstår om det blir förvirrat

nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ibland vet jag inte vilket hus min man pratar om, haha!
nouw.com/popprinsessan
Fnulan,

Herregud, jag hade inte mått bra av alla val. Jag är alldeles för impuls och tänker inte efter, och det är för att jag HATAR att ta beslut... Sen ångrar jag mig ofta men vägrar att erkänna. Det är så roligt att följa dig och ert nya liv!!! Gläds med dig.

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack fina du! Jag har svårt att börja när det ska göras val, men sedan fattar vi alltid snabba beslut tillsammans. Kanske lite för snabba ibland. Inte så att vi ångrar oss, men man kan ju kolla på fler ställen ibland också.. Vi är ganska "klassiska" i våra val, vilket kanske gör det lite enklare, kanske lite tråkigare, men enklare!
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Oj så många projekt och beslut, men roligt också såklart då allt är klart =D, kul att välja tyg till gardiner

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tyvärr visade sig ena tyget ha utgått... Nu är det lite svårt att ställa om och hitta något nytt som känns lika bra. Men, men, får leta vidare!
nouw.com/popprinsessan
Linda Odelmar,

låter som ett heltidsprojekt men bara ni tycker det är roligt så är det ok

www.nouw.com/silverblomma
Popprinsessan
Popprinsessan,
Är effektiv, så det funkar även med ett heltidsjobb 😃
nouw.com/popprinsessan
Diana Saelöen ,

Ha ha - tänk vilken chock om plötsligt fel köksluckor sitter i huset eller gardinerna hamnar på något helt annat ställe. Men det måste vara så roligt att ha den här möjligheten och det kommer säkert bli jättebra.

nouw.com/fibrolivet
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ha ha, ja det hade varit något! Tänker mer att jag hinner glömma vad jag valt till nya huset. Hoppas bara att jag kommer att vara nöjd även om ett år!
nouw.com/popprinsessan
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

oj det var mycket att välja i mellan 😊

nouw.com/amandamalmflod
Therese,

Många bollar i luften sannerligen, men måste kännas så kul! Blir spännande att se er resa i nya huset, för ni fick det ju toppenfint på Solsidan! KRAMAR

lurans.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack! Ja, det är kul, och ibland önskar jag att jag hade mer tid - och mer pengar ha ha 😃 Känns lite knasigt att göra val till något som ska vara klart om ett år, kommer ju att glömma vad vi valt!
nouw.com/popprinsessan
beattriicee
beattriicee,

Vad kul att ändå få välja och vara med i planeringen men samtidigt svårt när det finns så mycket! ✨

nouw.com/beattriicee
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag håller med! Som tur är har maken och jag ganska lika smak ändå, även om vi inte gillar allt som den andra tycker är snyggt, ha ha!
nouw.com/popprinsessan
Madde ,

Mycket på en gång, fast bara roliga saker. Förstår att du har mycket att tänka på och man vill ju inte missa någon viktig detalj i det heller.

www.nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, det är kul, och ska bli riktigt kul att se allt när det är klart 😃
nouw.com/popprinsessan

Galet men roligt. Jag ska inte klaga på att vi ska försöka hitta en tapet till vardagsrummet sim passar oss åka och till nya soffan. Eller hitta lampor. gardiner och soffkuddar som också passar till och båda blir nöjda med....

Kul är det i alla fall

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Äsch, ser det inte som att klaga, men innan man kommit igång och börjat hitta något så kan det ju nästan kännas övermäktigt. Som tur är så har maken och jag lätt för att fatta beslut, nästan för lätt ibland, ha ha! Lycka till med er shopping! Längtar tills man kan strosa runt i affärer och kolla inredning, det är inte samma sak online..
nouw.com/popprinsessan