Ny cykel - nöjd kille!

De senaste veckorna har R knappt gjort något annat än cyklat. Ja, det skulle vara köra kickbike i så fall :-) Han och grannkillen har byggt någon banan i en närliggande dunge och de cyklar så fort de kommer hem från skolan. R har cyklat så mycket att hans cykel börjat bli skranglig och är i ett stort behov av en service :-D

Han har insett att det kanske inte är ultimat att cykla med en vanlig cykel över stock och sten och börjat leta efter en moutainbike på Blocket. Han har också gjort upp planer på hur och när han ska kunna köpa en.

Idag tyckte vi att det var dags, innan den andra hojen ramlade ihop totalt :-) Så R och pappa J åkte till cykelaffären och kom tillbaka med en blänkande gul ny kompis.

Och den är givetvis testad både på asfalt och skogsstigar :-) Och den är tydligen helt fantastisk! Puh..! Fördelen med att R fick en ny cykel var att hela familjen har varit ute och cyklat - flera gånger till och med!

Nu har J åkt till Solsidan-bygget för att vara på plats när alla hantverkare kommer imorgon, barnen sitter och spelar något vid vars en skärm, men tillsammans och jag sitter och funderar lite över hur jag ska kunna transportera alla skålar och fat som jag rensat ut idag och tänker lämna till Erikshjäpen imorgon. En söndagskväll hos oss.

Gillar

Kommentarer

Therese,
Så fin cykel! Här är det lillebrors tur att få en ny, Luran fick i fjol och nu är det hög tid för Bogge. Hans är perfekt att "trixa" med, men behöver ny större... Snön gör dock att endast barnen lyckats pressa sig in och få ut sina cyklar ur boden, min står kvar ännnu, men börjar bli sugen att ge mig utpå en längre cykeltur, bra och snäll träning att komma igång med! KRAM
lurans.blogg.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilken fin cykel han fick 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru