Ny familjemedlem

Say hello till vår nya kompis! Efter mycket längtan och visst tjat åkte vi till barnens stora lycka till djuraffären och köpte hem henne igår. De senaste veckorna har vi varit runt i alla djuraffärer i närområdet och främst i en av dem så pass ofta att jag nästan började skämmas.


Det har varit mycket tålamodsprövande för barnen att låta henne vara ifred och göra sig hemmastadd i Lejonkulan. Fast jag måste säga att jag tyckte att det var en lättnad när hon kom ut ur sitt lilla bo och utforskade sin bur och provade hjulet. Fast då sov ju redan barnen :-)

Jag har nog aldrig varit med om att L vaknat så snabbt och varit uppe ur sängen så snabbt som hon var i morse! De fick några minuter med vår nya lilla familjemedlem innan det var dags för skola/förskola.

Idag har det byggts en labyrint av lego och vår nya kompis har fått prova både äpple och vindruva. Eller ja, det ligger iaf en halv vindruva i matskålen men jag tror inte att hon vågat sig ut för att provsmaka ännu. Eller vågat och vågat, det verkar vara en riktig sömntuta vi fått!

Men ja alltså, nu är vi med husdjur igen!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Så söt!!
Kul med lite djur i huset igen 😊

KRAM
jagharvingar.se