Ny inredare

Min lilla skrutta har varit hes och hostig hela helgen. Mornarna och kvällarna har varit värst och där emellan helt ok. Idag verkar det ha varit lite bättre, men så fort hon lägger sig ner börjar hon hosta.

Trots hosta hade L och jag en riktigt härlig tjejdag i lördags. Grabbarna åkte på sitt håll och L och jag valde att börja dagen med spapedikyr. Sååå härligt! Underbart att se glädjen i L:s ansikte när hon kröp upp i stolen, med en chai latte från Espresso House i handen! Och hur hon sedan fnissade sig igenom skrubb och filande. Tjejen som fixade hennes fötter kunde inte själv hålla sig för skratt :-)

Med fina naglar på både händer och fötter strosade vi in i en affär och L berättade plötsligt hur hon skulle vilja möblera om på sitt rum. Jag var mycket tveksam till hennes förslag, var säker på att sängen inte skulle få plats så, men lovade att vi skulle försöka. Några småsaker inköptes till rummet och vi åkte hem och satte igång. Jag ignorerade att jag egentligen borde lagt tid på kaoset i övriga huset, men tyckte att det var lite roligare om jag kunde göra L glad.


Och det gick! Visst är det nu mycket säng i rummet och inte mycket golvyta - men det är som hon vill ha det och det går ju alltid att ändra igen!

Idag var vi på Ikea en sväng för att fixa lite småsaker för att göra förändringen komplett. Dock har hon pysslat hela kvällen och inte alls fortsatt med utrensning/iordningställning. Men det finns en dag imorgon också :-)

Gillar