Ny smakupplevelse

Jag är inte jätteförtjust i keso, men kan äta det. Härom dagen köpte jag hem en smaksatt variant mest för att kanske kunna bli lite bättre och mer varierad när det gäller mellanmål. Jag är usel på att äta mellanmål. Idag nrä jag hämtade L på dagis så skulle de äta fruktsallad till mellis, och jag lovade L att vi skulle göra en fruktsallad hemma.Som tur var hade jag köpt jordgubbar och päron och hade inte bara äpplen hemma.... Lite melon i fick det också bli. Och några hackade nötter för min del. Och så den här keson med smak av äpple, päron och vanilj.

Det var kanske framför allt vanljen som gjorde att den blev en mer lyxig smak på frukten, lite glass/vaniljsåskänsla. Det kan jag lätt tänka mig att äta igen. Fast jag tror att Olga vill att jag ska ha mer protein och det vet i sjutton hur jag ska få dit. Skinka passar nog inte så bra...

Gillar

Kommentarer

Tova,
Åh, själv älskar jag faktiskt Keso men blir alltför sällan "av" att jag köper det 😉
den där smaken lät god! Kanske passar bra med nötter eller mandlar för lite extra protein-tillskott?
trasslet.se
Morsan,
Den där har jag ofta till just fruktsallad. Det finns en keso med ananas och passionsfrukt som är såååå god ihop med tonfisk.
envaningupp.blogspot.com
Anonym
,
Nja, det lät sådär med skinka i fruktsalladen, inte heller fisk tror jag är så gott i.... men nötter, det har ju passat super!
Valnötter framför allt!
CiliaH,
Har också svårt för keso... Den kombination som jag gillar bäst är naturell keso med makrill i tomatsås till. Det blir riktigt gott enligt mig. Det passar ju dock inte så bra till fruktsallad 😉

Kram
ugglehuset.se
Maria,
Åh, vilken mysig blogg!
Såg dig på galan med din fine lille son:-)
Här är en som älskar keso i alla dess former!

Ha en fin dag.
sagafia.se