Nya och gamla aktiviteter

Nu har det varit den sista föreställningen för L:s teatergrupp - för den här säsongen. Till hösten skrivs en ny föreställning och övningarna börjar igen. Det har varit en spännande vinter och vår och jag tror inte att varken L eller vi visste exakt vad vi gav oss in på när hon började i gruppen. Men hon gillar det verkligen och vill fortsätta till hösten. Och som jag skrivit tidigare så har hon nu mot slutet börjat visa sitt rätta jag.


Däremot vill hon inte fortsätta med ju jitsun. Jag kan förstå henne, för det är en stor grupp och jag tycker inte att hon får så mycket fokus från tränarna som hon skulle behöva. Frågan är bara vad hon vill göra istället. En fysisk aktivitet tycker vi är bra. Hon har pratat lite om dans igen. Men hon har ju testat ett par gånger.

Tror att hon tyckte att det var riktigt roligt att få cykla med mig igår när vi hade en utstakad runda. Hon frågade om vi inte kunde göra om det idag, vilket vi tyvärr inte fick ihop. Men jag ska verkligen få till det snart så att hon inte glömmer att hon tyckte att det var kul. Och så ska hon få följa med mig ut och springa lite också.

Den lille busen har inga problem med att springa - det är snarare lyssna och stanna som är något han behöver öva på.. Han bara drar när han känner för det!

Gillar

Kommentarer

Theresa
Theresa,
Å vad kul med teater, det gillade jag som liten! Hade en så bra lärare på mellanstadiet så vi hade musikaler varje år! Sen gick jag estetisk teater på gymnasiet! 😊 Vore kul om någon av mina barn ville hålla på med teater! 😊
mammat.blogg.se
Tina
Tina,
Hej vännen! Här har våra barn gått från fyra aktiviteter till bara en och det är simningen som vi tvingar dem att gå på. Tror de båda tycker att det är skönt att inte ha något just nu. Vi får väl se till hösten om de vill börja på något igen. KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229