Nya planer

Nu ikväll blev morgondagens (eftermiddagens) aktiviteter inställda. Lite tråkigt, men ändå lite skönt att bara få tid att vara med de två busungarna.


L är fortfarande hostig, men har iaf varit bättre under kvällen så jag hoppas att det blir bättre inatt också.


R har varit lite ledsen idag. Det började redan i morse när vi kom till dagis och upptäckte att han hade glömt sin Ninis hemma. Men den här mamman körde så klart hem och hämtade Ninis när hon varit hos ortopeden.

Han blev ledsen igen ikväll vid nattningen och saknade pappa. Som tur är kommer han snart hem, bara ett par dagar kvar nu.


Eftersom lördagen innehåller en massa kul, men inte så mycket tid tillsammans, så ska det faktiskt bli mysigt att ha riktigt fredagsmys imorgon. Förhoppningsvis ;-)

Gillar

Kommentarer

Jessica Söderlund,
Nu längtar jag med hem till fredagsmys och vardag. Ombyte förnöjer och borta bra men hemma bäst! Hoppas ni har en fin fredag du och de små gullungarna! (Autospell vill ändra gullungarna till huliganerna,hahah 😉
www.blogger.com/profile/046684388609428544
Therese,
Då håller jag tummarna att ni får en riktigt härligt, mysig och go fredagskväll tillsammans <3 Här har vi så fint väder, ätit sallad i uterummet och njuter. Barnen leker med vänner och maken vilar, op gick bra men han har ont, vilket inte är så konstigt med tanke på att de skapat ett nytt ledband i armleden av en sena hämtad i underarmen, blev ett större ingrepp än vad vi trott. Så jag får väl roa mig själv, väljer mellan en promenad med hunden eller ett glas rött, fast det ena behöver kanske inte utesluta det andra ;-d KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723