Nya planer & förkylningsstatus

Den här veckan har bara susat förbi. Med dottern på läger måndag till onsdag och sonen hemma med förkylning så har det liksom inte vara den vanliga rutinen. Jag har varit på jobbet några timmar på förmiddagarna, sedan åkt hem till R. Han är pigg och så där, men man hör fortfarande att han är förkyld.

Pratade faktiskt om det där härom dagen, att barnen aldrig är speciellt sjuka när de är sjuka. De har i princip aldrig feber, varken när de haft öroninflammation, halsfluss eller vattkoppor tex. Och det där med feber verkar ju vara något som sjukvården hänger upp sig på. "Har han/hon feber?" Nej.. men det betyder liksom inget för våra barn. De har som sagt betat av en del sjukor ändå. Så klart är det skönt att slippa feber, men ibland är det ju bra om kroppen också fattar att den ska ta det lugnt när man är sjuk!

Har försökt planera lite när jag haft några stunder över. Ä L S K A R att ha en överblick i pappersformat också, även om jag har A L L T i Outlook synkat mellan datorn och telefonen. Skulle min kalender krascha skulle jag vara ganska körd... Skriver upp allt! Allt i från inbokade möten & träffar till matcher, träningar, när J är på resande fot och saker i allmänhet jag inte vill glömma.

Köper nya kalendrar mellan varven, tycker att de är lika pirrigt varje gång jag springer på en ny fin design. De bästa är varianterna med en månad på varje uppslag så att jag kan få en överblick, framför allt när det gäller helgerna eller sommaren. Hittade en på Systrarna Grene som jag inte kunde låta bli att köpa. Känns alltid lite som en nystart med en tom kalender. Och vad passar väl bättre än en tom kalender att fylla så här i september? Har redan fyllt i både rekreationshelg med min fina vän Cool, världsmiddag & vänfamiljsmiddag. Har alltså mycket att se fram emot under hösten!

Gillar

Kommentarer