Nya rum

När Nya Solsidan stod färdigt förra sommaren ville jag inte stressa med gardiner utan bo in oss för att se vad vi ville ha. Men sedan har tiden rullat på, som den har en tendens att göra... Och vi tyckte att det var väldigt skönt att gå och lägga sig till månens sken eller vakna upp till morgonljuset. Jag trodde aldrig att vi (jag) skulle kunna sova utan gardiner, men det var riktigt mysigt.

Hotell-lösning
Efter mycket om och men - gardinval som utgått osv - så har vi nu fått upp gardiner på de flesta ställen som vi vill ha gardiner på. Och vi är sååå nöjda! Vi bestämde redan när vi byggde huset att vi ville ha en "hotell-lösning" med möjlighet till en tunnare gardin och en tjockare. Detta för att kunna mörklägga om man vill. L valde en ljus beige gardin som passar perfekt i hennes rum där hon har mycket naturmaterial - trä och vitt.

R valde en mörk grå gardin till sitt sovrum. Tyvärr var det leveranstid på tyget så hans gardiner har inte blivit levererade ännu, utan han har bara fått upp den tunnare ljusa gardinen än så länge.

Vårt sovrum
Vi valde ett ljusare grått tyg till den tjocka gardinen i vårt sovrum och det blir otroligt mörkt och mysigt när vi drar för. Det är också skönt att bara dra för den tunna gardinen ibland när man vill stänga ute lite av ljuset, för det kan bli otroligt varmt när solen står på. Annars har vi ju en utsikt som vi inte gärna vill stänga ute..

Stor skillnad
Tänk vad lite tyg kan förändra? Ja, lite och lite.. med tanke på våra stora fönster är det specialbeställda gardiner så det blev en del tyg :-) Men jag trodde faktiskt inte att det skulle bli såå stor skillnad för känslan av rummen!

Nu väntar vi bara in de sista gardinerna till R:s rum och vardagsrummet. Det kommer att bli väldigt spännande att se vad gardinerna gör för vardagsrummet där vi har ljus från så många håll att det är totalt omöjligt att kolla på TV:n i dagsljus i nuläget.

Gillar

Kommentarer

Snyggt och ni har verkligen fått den för hotell känslan. Det gör stor skillnad att få upp gardiner. I vårt vardagsrum tog det 12 år att få upp gardiner...jag har tänkt länge! Men nu är jag supernöjd och kan inte förstå att det skulle ta sådan lång tid att bestämma sig

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nej, ibland undrar man varför man skjuter på vissa saker 😊
nouw.com/popprinsessan
agnesmathilda
agnesmathilda,

SÅ FINT! Ser verkligen lyxigt och så mysigt ut ❤️

nouw.com/agnesmathilda
Popprinsessan
Popprinsessan,
Kamilla,

Jag har aldrig varit mkt för gardiner i stora mönster som tar över osv. Ska det vara så ska de smälta in i inredningen. Men med er utsikt hade jag mer än gärna varit utan

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag gillar också diskreta tyger.
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Oh ås fint det vart med gardinerna och man ser ju utsikten fint ändå för gardiner har ju en praktisk nytta också =D

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, vi insåg att det rent praktiskt behövdes gardiner.
nouw.com/popprinsessan
Michelle
,

Ser ut som ett hotell 😍 me den utsikten . Jag hade gärna velat övernatta dör och gardinerna blev lagom ljusa o bra 😊

Popprinsessan
Popprinsessan,
beattriicee
beattriicee,

Gud vad fint!!! Verkligen skillnad och så snyggt! ❤️

nouw.com/beattriicee
Popprinsessan
Popprinsessan,
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Säger bara wow vilken skillnad =) och så snyggt och fint ni har gjort det =) ser verkligen ut som ett hotellrum utomlands =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack, vi är nöjda!
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Alltså jag är så avundsjuk på ert sommarhus! Är ju alldeles underbart 😍 det blev så fint med gardinerna och gillar verkligen hotellösningen

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vi älskar att vara där!
nouw.com/popprinsessan
Marlene,

Wow! Den utsikten vill man inte stänga ut. Jösses så fint!

fdensammamamman.se/
Fnulan,

Men gudars vad snyggt! Det ser ut som värsta lyxhotellet. När kan man boka in sig? Är det all inclusive kanske? Kommer Bamse och gänget eller är det Lollo och Bernie?

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Solsidan spa, resort & camping - har du inte hört talas om det? 😊 All inclusive, givetvis! Och nej, vi har Johan som underhåller barnen med vattenaktiviteter 😃
nouw.com/popprinsessan