Nya vanor

Nu har jag förhoppningsvis underlättat vardagen något när jag kommer hem! Jag har anmält mig till Linas matkasse efter att flera vänner har den och är supernöjda! Är lite skeptiskt till alla recept med såå mycket grönsaker, speciellt eftersom L är lite kinkig av sig. Ja, hennes mamma också... Men å andra sidan tycker jag att det är en av födelenar att välja ett sådant koncept, just att integrera mer grönsaker i kosten, vilket jag tycker att jag är ganska dålig på.

Läste en krönika i en av kvällstidningarna där en kvinna (förmodligen känd av något slag) förfasade sig över de här matkassarna. Hon tyckte att man gav sina barn en fruktansvärt dålig inställning, att mat inte var något viktigt. Tvärtom tycker jag! Det är just därför att mat är viktigt som jag testar. Eftersom jag känner att min fantasi brister och att jag är usel på att variera just grönsakerna till L (till hela familjen).

Nu har jag beställt och nu återstår det bara att se vad jag tycker om det i verkligheten! Det ska bli spännande iaf!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Men hallå, vem var det? Det är ju precis tvärtom, man visar barnen att mat är viktigt! Vi kollar ofta igenom kassen tillsammans och kommenterar. Och så får barnen variation hela tiden. Nya smaker och rätter. Är det bättre att göra som många barnfamiljer - varva stekt falukorv med makaroner och fiskpinnar med pulvermos??
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Therese,
Åh jag tycker dessa amtkassar verkar vara geniala, ma nfår ju testa nya saker - det om nått är väl bra?! Å jisses så fint ni bor, är allt lite avis på er resa även om jag just nu njuter som mest av den svenska naturen... Bamsekram till dig!
www.blogger.com/profile/107096415516469723