Nybadad hund & ont i mammahjärtat

Men hello?!? Var tog den här arbetsveckan vägen??
Jag har inte hunnit med någonting! Eller, ja har hunnit med en hel del, men det har varit sååå mycket att tänka på och fixa.


Loppan på bilden har tex blivit badad inte bara en gång, utan två gånger :-) Hon var nybadad, torr och fin när en hundkompis kom och hälsade på.. Efter en lekstund i trädgården var W varken nybadad eller torr längre. Så hon fick ännu en dusch, ha ha!

Imorgon är det dags för den årliga julfesten med jobbet och allas respektive. Det ska bli kul, men tyvärr krockar det med dotterns uppvisning av sin sång- & danskurs. Det gör verkligen ordentligt ont i mammahjärtat när jag tänker på vad jag missar... Men det finns inget sätt att lösa det på och mormor & morfar har lovat att filma. Även om det inte är samma sak...  Men jag hoppas att vår fina tjej kommer att stå på scenen fler gånger och dansa och sjunga och då SKA jag inte missa det!

Nu ska jag packa det sista för ikväll. Vet att jag behöver min skönhetssömn. Och kroppen behöver vila. För jag har också hunnit med TVÅ pass på gymmet denna veckan. Vi kan väl säga så här: jag hoppas att träningsvärken inte blir värre :-D

Gillar