Nyduschad pälsboll med konstiga sovvanor

Ha ha, det känns nästan lite taskigt, med snudd på känsla av mobbing - men jag kan inte låta bli att bjuda på den här blöta W :-) Inser hur mycket päls det egentligen är, för här är det ju bara en tanig liten rackare!


Hon är rolig. Hon ligger gärna ute och bara väntar/tittar på om någon går förbi. En självständig liten tjej! Det är inte alls tvunget att hon ska vara i samma rum som någon av oss andra, hon lägger sig istället på lite "konstiga" ställen som på stengolvet (skönt förstås!) i groventrén eller under trappan. Inte i någon korg eller så. Bara på golvet.

Hon kastar sig aldrig över sin mat, utan den får gärna stå en liten stund innan hon sedan slukar allt på en gång. Och hon reser sig aldrig för att komma ut ur transportburen när hon åkt bil. Får liksom alltid lirka ut henne genom att sträcka mig in i buren.. ha ha! Men då gillar hon iaf sin bur gissar jag!

Nu ska jag släppa ut henne en sista gång innan det är dags för den här pälsbollen att lägga sig till ro på lillmattes rum. Själv ska jag lägga mig på spikmattan en stund! God natt!

Gillar

Kommentarer