Nyklippt, halkrisk & mäklare

Time flies. Helgen kom och gick. Måndagen likaså. Och nu har visst tisdagen också snart passerat. Vet egentligen inte vad jag har lagt tiden på, förutom det där vanliga som jobb och vardagssysslor :-) Ha ha, det där lät ju som något från 1700-talet!

En sak jag fick gjort i helgen var i alla fall att trimma den fyrbenta fluffiga! Det kändes nästan lite taskigt att klippa av henne päls nu när det är minusgrader ute, men det fastnade så mycket snö i pälsen, plus att det blev smutsigt och tovigt. Och jag tycker att hon är finare när hon är nyklippt - mitt lilla Lambi-lamm ha ha!

På tal om snö så har i princip ALL snö regnat bort nu. Idag har det verkligen varit urtrist väder - kallt, grått och regnigt. Till och med lite dimmigt ett tag. Urk. Enda fördelen har varit att det gått lite enklare att gå nu när det inte var is överallt. Annars har jag stapplat runt som en skruttig pensionär, livrädd för att ramla. Spände mig så mycket att OM jag hade ramlat hade jag lätt brutit minst ett ben. När blev jag så gammal?!?

Annars har vi haft en mäklare på besök idag, för att prata lite inför en försäljning av vårt hus iom att vi ska flytta om ett år. Japp, om ett helt år! Men det är inte fel att vara ute i god tid när det gäller att fixa till det nuvarande huset inför en försäljning. Trist att fixa till allt precis när man ska flytta. Då kan vi ju lika gärna måla och fixa lite nu så att vi själva också kan få njuta av det innan vi flyttar, eller hur?!

Men det är lite märkligt. Vårt hus är helt ok, men när man vet att någon annan ska "granska" det så ser man (jag) plötsligt alla skavanker. Men mäklaren sa iaf att vi har en röd tråd. Utsidan hänger ihop med insidan, och vår stil inne är enhetlig. Det är ju lätt att bli hemmablind. Jag blev iaf taggad att fortsätta med projekt rensning, så nu kommer väl veckans dagar att rusa på ännu fortare!

Gillar

Kommentarer