Nystart

Hello hey! Måndag! Första måndagen efter nästan 9 veckors sommarlov! Och jag har ju nästan varit ledig lika länge :-D Eftersom jag har möjligheten att göra mycket av mina arbetsuppgifter på distans har jag bara varit inne på jobbet några få dagar under dessa veckorna.

Nästan första gången på nio veckor som vi ställde klocka. Eller nja, makens alarm har ringt några gånger under sommaren, och visst har vi haft någon tid att passa så att vi har haft väckarklocka. Men mest inte :-) Det gick dock finfint - alla kom upp i tid och det var inte ens dåliga miner, haha!

Jag kan inte riktigt fatta att R nu börjar 4:an! Det var ny entré på skolan, nya lärsalar och nya pedagoger. Och nästa vecka ska de få sina Chrome books som de har istället för diverse läroböcker. DET har R verkligen sett fram emot :-D

Den stora loppan, L, börjar nu 9:an och är alltså den äldsta klassen på skolan. Det är helt obegripligt! Det har ju liksom alltid funnits dem som varit äldre... jag får inte riktig ihop det i hjärnan.

Även om det fortfarande är en sommarmånad så är vädret inte riktigt med på det verkar det som. Det blir lite höstiga vibbar emellanåt, men man får bara beredd med shortsen iaf för plötsligt är det varmt igen. Nu gäller det att njuta när tillfälle ges - att ta tillvara på de varma, soliga stunderna. Snart är det höst och mörkret kommer snabbt när det väl kommer. Kalendern börjar fyllas på och jag tror inte att vi kommer att få långtråkigt under hösten heller :-)

Gillar

Kommentarer