Nystart, ny måndag, nya tag

Idag var det den första riktiga arbetsdagen för mig det här året. Det var inte superkul när klockan ringde. Speciellt inte efter en natt med ganska dålig sömn. Vaknade kl 3 av att det lät som om någon stängde vår grind på tomten.. Jag smög upp och kollade ut men såg inget. Det måste ha varit en katt som hoppat upp på den så att den lät, men det var lite svårt att somna om sedan.

Lite stressigt på jobbet först innan jag fick ordning på minnet och alla högar :-) Men sedan jobbade jag undan en hel del så nu känns det bra igen. Jag gillar verkligen att beta av jobb!

Kidsen har varit hemma och fixat med allt själva. Nu är det bara en dag kvar av jullovet, sedan drar skolan igång igen. För L, som går i åttan, blir det dock fjärrundervisning ett par veckor, medan R, som går i trean, ska gå i skolan from onsdag.

På tal om nystarter har jag idag hållit mig till min kostplan och varken ätit choklad eller druckit Cola Zero - vilket det annars blivit en hel del av den sista tiden, he he. Då jag mest suttit stilla annars idag, och den fyrbenta fluffiga inte varit kontorshund som hon brukar, så dumpade jag bara av väskan när jag kom hem och gick ut en runda för att få lite syre och energi. Och för att fortsätta dagens sunda leverne :-) ska jag strax gå och lägga mig! Oj, oj, oj, ingen choklad, en promenad för att jag kände för det och nu sängen innan 23! Det kallar jag nystart! :-)

Gillar

Kommentarer

Härligt med bra start och lite nya vanor. Choklad som är så gott är ju svårt att vara utan. Själv sitter jag bara och trycker i mig kakor idag 🙈

www.nouw.com/yasminegill
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vissa dagar får man göra det! Jag har bara gjort det liiiite för mycket under december så nu får jag dra i handbromsen! Men visst är choklad gott 😊
nouw.com/popprinsessan
Carro ,

Usch så jobbigt när man vaknar mitt på natten och sen har svårt för att somna om....Så obehagligt att tro att någon kommer till en på natten.....Vad är fjällundervisning har aldrig hört talas om det innan?

cuevas.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
De kopplar upp sig via sina datorer och har lektionerna online för att inte behöva gå till skolan. De har alla lektioner som vanligt trots att de inte är på plats. Då denna skolan ändå har nästan alla läromedel digitalt på högstadiet så verkar det funka ganska bra.
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,

Läskigt med grinden i natt. Jag sov knappt något heller i natt. Kunde bara inte. Vår tös som också går i 8:an började idag. De flesta skolorna i Stockholms län har öppet ff. Hoppas du får sova bättre i natt.

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vad konstigt att era högstieskolor har öppet! Fast det är ju upp till varje kommun att ta beslutet tydligen.
nouw.com/popprinsessan
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

hade också min första jobbdag efter föräldraledigheten igår, min stora dotter går i 5an och de börjar skolan idag så det är full fart här

nouw.com/stegsamlaren
Popprinsessan
Popprinsessan,
Hoppas alla håller sig friska nu bara!
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Härligt med en nystart och vad duktig du är som lyckats hålla dig ifrån chokladen!

Jag älskar också att beta av jobb, det känns så bra då 😊

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag jobbar nog alltid bäst när jag har lite press.
nouw.com/popprinsessan
Madelena
Madelena,

Svarade precis på ett inlägg om dåligt sömn och så kommer detta upp 😊 Nystarter är alltid bra, och körde igång 1 januari. Cola zero är min räddning just nu så den vill jag behålla. Smågodis och mängder med billiga chokladkakor har jag däremot hållit mig undan,

nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Cola Zero är min räddning också när jag är sugen på något. Eller en kopp te, det brukar jag bli lite mätt av.
nouw.com/popprinsessan
Therese,

Vilken härlig nystart! Här går båda barnen i skolan då de går mellanstadiet och endast högstadiet kör distans, men i dag var det nära de fick vara hemma då det är ett rysligt snöoväder som gör att man knappt vill gå ut... Gillar vinter, men inte blåst och stora mängder snö. Skönt att kura inne då med kaffe och jobb. Ha en fortsatt fin vecka!

lurans.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Hör om varningar om vädret mer norrut. Hoppas att du kan hålla dig inomhus idag! Här kan man faktiskt se solen idag!
nouw.com/popprinsessan
Michelle ,

Avundas de som får jobba vi praktikanter får inte förräns den 24 :/ tråkigt o ba va hemma

michellefrandell.blogg.se
Marlene,

Starkt jobbat! Promenander is da shit!

fdensammamamman.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, men jag måste verkligen komma igång och stärka upp bålen då jag har mycket problem med rygg/nacke. Får kolla lite på dina övningar!
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Idag är jag vansinnigt trött, har varit svårt att sova för mig med i tid den senaste tiden och nu är allt i gång igen och man måste upp tidigt på det med, så idag unnade jag mig en tupplur och somnade en stund. Fast jag vet inte om jag känner mig piggare nu, somnar bara i från skolboken t ex, så det har jag gett upp just idag. Nä nu får man komma in i rätta tiderna igen. Samt läskigt med grinden, men var säkert en katt som du säger. Samt oj vad sugen på choklad och cola jag vart nu, som tur var har vi inget hemma

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Bra att du försökte vila lite eftersom du tydligen behövde det. Hoppas också att du kommer i säng i tid ikväll!
nouw.com/popprinsessan