Nystart, ny måndag, nya tag

Idag var det den första riktiga arbetsdagen för mig det här året. Det var inte superkul när klockan ringde. Speciellt inte efter en natt med ganska dålig sömn. Vaknade kl 3 av att det lät som om någon stängde vår grind på tomten.. Jag smög upp och kollade ut men såg inget. Det måste ha varit en katt som hoppat upp på den så att den lät, men det var lite svårt att somna om sedan.

Lite stressigt på jobbet först innan jag fick ordning på minnet och alla högar :-) Men sedan jobbade jag undan en hel del så nu känns det bra igen. Jag gillar verkligen att beta av jobb!

Kidsen har varit hemma och fixat med allt själva. Nu är det bara en dag kvar av jullovet, sedan drar skolan igång igen. För L, som går i åttan, blir det dock fjärrundervisning ett par veckor, medan R, som går i trean, ska gå i skolan from onsdag.

På tal om nystarter har jag idag hållit mig till min kostplan och varken ätit choklad eller druckit Cola Zero - vilket det annars blivit en hel del av den sista tiden, he he. Då jag mest suttit stilla annars idag, och den fyrbenta fluffiga inte varit kontorshund som hon brukar, så dumpade jag bara av väskan när jag kom hem och gick ut en runda för att få lite syre och energi. Och för att fortsätta dagens sunda leverne :-) ska jag strax gå och lägga mig! Oj, oj, oj, ingen choklad, en promenad för att jag kände för det och nu sängen innan 23! Det kallar jag nystart! :-)

Gillar

Kommentarer

Marlene,

Starkt jobbat! Promenander is da shit!

fdensammamamman.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, men jag måste verkligen komma igång och stärka upp bålen då jag har mycket problem med rygg/nacke. Får kolla lite på dina övningar!
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Idag är jag vansinnigt trött, har varit svårt att sova för mig med i tid den senaste tiden och nu är allt i gång igen och man måste upp tidigt på det med, så idag unnade jag mig en tupplur och somnade en stund. Fast jag vet inte om jag känner mig piggare nu, somnar bara i från skolboken t ex, så det har jag gett upp just idag. Nä nu får man komma in i rätta tiderna igen. Samt läskigt med grinden, men var säkert en katt som du säger. Samt oj vad sugen på choklad och cola jag vart nu, som tur var har vi inget hemma

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Bra att du försökte vila lite eftersom du tydligen behövde det. Hoppas också att du kommer i säng i tid ikväll!
nouw.com/popprinsessan