Nytt bygge

Under påsken hade J "projekt Trädäck". Som tur är har vi händiga vänner som gärna kommer och hälsar på och hjälper oss med alla projekt!

Grabbarna var grymt duktiga och under ett par dagar byggde de upp ett stort och härligt trädäck framför vår bastustuga. Om vi tröttnar på att basta eller bada och titta på utsikten kan vi använda trädäcket som dansbana :-)

Och på midsommar har vi en perfekt yta att ställa upp långbordet med jordgubbstårtor som är utlovat av midsommargästerna!


Det är alltid lite svårt när det kommer utbölingar och köper en liten stuga i ett samhälle där det alltid varit på ett visst sätt och där alla känner varandra. Här kommer plötsligt vi och bygger en bastu, river upp hela tomten och snickrar trädäck. Kanske inte helt lätt för närmsta grannen (som är systerson till de vi köpte tomten av) som påtalat att "naturtomter" aldrig går att få tillbaka. Och vi har förstått att övriga grannarna varit och inspekterat när vi inte varit på plats :-) Men alla tycker att det har blivit jättebra, som tur är. Antar att vi hade fått veta om de tyckt annorlunda :-)


Stort tack till grabbarna som byggde så fint i helgen! Och till deras fruar som tillsammans med mig underhöll alla barn och fixade påskbuffé!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Superfint!!
Ser verkligen ut att vara ett helt underbart ställe.

Många kramar
jagharvingar.se
Monkan,
Underbart ! Vi ska sätta upp en friggebod ute i våran stuga nu i vår och nu längtar jag massor när jag ser detta bygge. Bra jobbat
www.blogger.com/profile/115743489286206404
Jenny,
Wow. Vilket ställe ni har. Fint de blir!!
nockinocki.blogg.se