Nytt från Kinder

"Mamma, du kan väl köpa något åt oss! Nåt spännande! Å nåt man kan leka med!"
"Och choklad!"
"Men det är ju 3 önskningar på en gång! Det går ju faktiskt inte!"


Vem känner inte igen den konversationen mellan en mamma och två barn? Där pojken konstigt nog pratar skånska men ingen annan av dem...

Det är från Kinderägg-reklam som kom för ett antal år sedan och som jag tror satt sig på näthinnan på många :-)

Vi köper Kinderägg ibland. Mest bara för att det är lite kul. R påstår ganska ofta att han inte tycker om choklad (konstigt?!?!) men jag tror mest det handlar om mängden. Han gillar det lite ibland.


Något han faktiskt gillade var chokladen från Kinder som vi fått möjligheten att testa i samarbete med Buzzador. Tre olika påsar som passar vid de flesta tillfällena. Men det gör väl choklad :-)

Kinder Maxi mini kan uppfattas lite i sötaste laget om man inte är jätteförtjust i vit choklad. Kinder Schokobons är len och god choklad. Kinder Bueno mini smakade vi första gången i Spanien och för en hasselnötsälskare är den här yummie! Min favorit!


Så om man inte vill ha något spännande, eller något att leka med, utan bara är intresserad av chokladen så kan man lika gärna köpa en påse med Kinder mini :-)

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
Åh herregud va gott !!
Tack för peppande ord ! Egentligen är ju inte tanken att jag aldrig ska äta godis igen,
och anledningen till att jag skulle vara skcoerfri i 30 dagar var för att bryta mina dåliga vanor med godis varje dag !
Jag inser ju att 18 dagar utan egentligen inte är så tokigt. Jag var nog mest sur för att jag inte klarade de 30 som jag hade satt som mål, men faktum är att lite godis då och då egentligen inte alls är någon katastrof.
Jag vill bara inte sitta fast i sockerträsket och godis ska inte ätas istället för mat. 😊
www.frokenmela.se