Nytt intresse?

När vi var i USA och skulle spela baseball pratade L hela tiden om att hon hellre ville spela tennis. Vi förklarade att det var lite svårt att lösa där men att vi skulle göra det när vi kom hem. Lägligt nog sprang jag på ett (eller tre) tennisracket i Ullared så jag kunde snabbt uppfylla vår dotters önskan. Ett racket till henne och vars ett till mig och pappa J. Jag skulle faktiskt hemskt gärna ta tennislektioner om jag bara hittade någon som ville göra det tillsammans med mig :-)

Hur som helst så provade J att kasta lite bollar till L i söndags och det hade gått bra. Idag provade vi på tennisplanen som ligger väldigt nära och bra. Kostar gratis och det finns tom nät nu på sommaren, bara att spela om det är ledigt.


Och jag tycker att det verkar som om det finns potential där, L träffade faktiskt bollen riktigt bra emellanåt. Och hon hade kunnat hålla på hur länge som helst, det var nog mest jag som blev lite trött av att plocka upp bollar hela tiden... ;-)


Lite hjälp och stöttning hade vi också från vår publik - en mycket trött lillebror som inte alls skulle sova när det fanns så mycket kul att kolla på! Och vår bollkalle (hmm, funderade på om det heter något annat när det är en "hon".. bollkalla? Bollmaja? Hur som helst så fixade vår bolldiva långbollarna. Iaf ett tag tills hon blev trött och höll lillebror sällskap vid sidan.


Jag hoppas att vi ska kunna tillbringa många stunder på den där tennisplanen under sommaren. Jag har själv barndomsminnen av att det ritades upp tennisplaner hemma vid radhuset och både vuxna (papporna) och barn spelade om kvällarna. Och så kanske jag skulle kolla upp det där med tennislektioner :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Vad roligt om L hittar något som hon tycker är roligt! Hoppas ni får en fin dag. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Ja, tennis är så himla roligt! Hoppas du hittar lektioner till dig själv 😊 Kram!
www.blogger.com/profile/096933811762772303