Ögonfrans, länkar och morgonmys

Godmorgon! Fick ligga kvar i sängen ända tills klockan åtta idag och det kändes ljuvligt! L fick något i ögat när hon gnuggade sig och fick då panik. Jag kan komma ihåg den där känslan från när jag var barn. Det var fruktansvärt när man hade en ögonfrans i ögat som bara skavde och man kunde inte öppna ögat. Efter lite lirkande fick jag till slut hjälpa min älsking så att hon kunde se igen.

Som jag trodde så avbokade den ena tjejen helgens tjejträff. Det var i princip vad jag hade förväntat mig. Men vad hjälper det när jag inte kan räkna? Vi blir ändå sju och jag sitter här med olikfärgade stolar. Så här underförmiddagen blir det operation byte av stolsklädsel. Hoppas att det vita tyget inte är allt för skrynkligt bara... I så fall släcker jag lyset i köket och tänder levande ljus så att ingen ser något ha ha!

Jag har ett problem med mina länkar till höger. Bland annat Cheekys fungerar inte alls. Och Potatishäxans uppdateras inte. Det är säkert så med flera. Fattar inte varför? Potatishäxans har iaf funkat, men plötsligt gör den inte det. Cheekys har inte funkat sedan hon bytte andress, jag skriver in en adress, men på något sätt länkas det om till en annan sida som inte finns.. Fattar nada?!? Någon som har en clue? Jag har testat att ta bort och lägga till dem tio gånger men det funkar inte. Skumberg.

Nehej, nu börjar dagens jobb. L kollar på morgontv så jag ska röja lite snabbt innan det är dags för dusch. Sedan har jag lovat mysfrukost eftersom vi inte ska ha något fredagsmys ikväll. L, D och J ska tillsammans med svärfar åka ut till deras stuga och ha det gott. Detta huset invaderas med tjejer! Kvällens meny kommer att bestå av crostinis med en olivröra på gröna oliver, kreolskans gryta till huvudrätt (något modifierat recept) och så blir det två olika chokladkakor till efterrätt.

Det är dåligt med bilder för tillfället, men min kamera har lagt av... Måste lämna in den och se om det är lönt att laga eller om det är dags för en ny liten kompis. Okej, måste sätta fart.

Gillar

Kommentarer

diana,
Oj, kl 8! Jag får nog snart ställa om mina vanor.. =P Har precis vaknat! Kan tänka mig att vi får en lite annan dygnsrytm när den lille kommer, =P KRAM
dianasblogg.blogg.se