Oh happy day...

Lägger den inte skönaste natten bakom mig.

R vaknade vid midnatt av en mardröm och var jätteledsen. Det är första gången han kunnat berätta varför han var ledsen och jag förstod vad han drömt. Jag la mig hos honom och låg kvar där i 1,5 timme innan jag smög tillbaka till min egen säng. Toppen för min onda axel, verkligen toppen..


Vid 5 vaknade jag av att tvättmaskinen drog igång. Jag hörde hur tvättmedelsbollen slog gång på gång mot tvättrumman... J hade visst öppnat dörren till grovköket innan han gick och la sig. Det var omöjligt att somna om och J fick gå ner och stänga dörren. Då vaknade R. Inte alls happy över att det var pappa som kom in till honom och inte mamma.Så det blev ett jäkla liv helt enkelt. Och liten kille var sedan klarvaken. Hans mamma också, men jag ville gärna sova vidare. Så efter x antal tillsägelser att han skulle vara tyst och ligga still så somnade han äntligen om bredvid mig. Då var det dags för pappan i familjen att stiga upp. Och när han gick glömde han återigen att stänga dörren till grovköket... 

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vilken jobbig natt, kan tro du är trött i dag... Å du, du ligger före mig! Inte en enda av mina klappar är inslagna. Brukar spara det till en adventskväll, dricka glögg å slå in paketen då barnen somnat... mys! Men ju äldre de blir, desto nyfiknare, så det kanske är tid att börja slå in dem mer omge ;-P KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Theresa,
Söt han är! 😊
Låter som en tuff natt! Hoppas du får sova gott inatt!!!
Sv: Havregrynsgröt och mannagrynsgröt gillar jag men har aldrig gillat risgrynsgröt även om det kan lukta gott! Till jul brukar jag numera äta lite bara för att det hör julen till. Linn kan äta en hel korv själv, hon har alltid varit galen i det! 😊 Ja köp en och se om du gillar det också nu! 😊 Kram!
mammat.blogg.se
Anonym
,
Vi måste helt klart skaffa ett större hus så man kan glömma dörren till tvättstugan utan att höra den förb_nnade bollen.... /J