Oh no & oh yes!

Idag har det varit lite tomt här. Jag har haft fullt upp med annat...

På väg till dagis kräktes L i bilen. Welcome back breakfast... Så hem igen, in med L i badet, en L som direkt efteråt var pigg igen och fick färg på kinderna, upp med R i sängen för liten sovstund och medan hemringda pappa J städade ur bilen (jo, jag fick också ta en del...) så åkte jag till dagis för att hämta och lämna lite annat än vår dotter, snabbt in på biblan för att lämna ljudböcker vi lånat till L och så hem igen.

L har dock verkat hur pigg som helst hela dagen och det kanske var oro? Hon har ju hört hur vi har diskuterat hur vi skulle lösa det här med passet och den turistvisumansökan man måste göra för att komma in i USA. Igår pratade vi om ifall vi skulle behöva betala 74 dollar först för det provisoriska passets ansökan och sedan för ett riktigt. L tyckte att vi kunde ta hennes pengar... Lilla prinsessan!

Hur som helst så fick vi det efterlängtade sms:et idag - passet fanns att hämta! Puh!
Annars har dagen mest bestått i att packa till mig och barnen och städa undan. Jag tror att jag känner mig hyffsat klar och förhoppningsvis kommer att slippa stressa imorgon. Fast man kan aldrig vara säker!

Gillar

Kommentarer

MM
,
Oj vad det lät jobbigt men det verkar fixa sig för er. Önskar er en trevlig resa! Kramar MM
CiliaH,
Vad skönt att passet hann komma! Tala om flyt 😊 hoppas det inte är ngt allvarligt med magen och att ni får en härlig resa.

Kram
ugglehuset.se
Maria,
Åh så skönt att allt löst sig med passet!!
Tur att hon varit pigg resten utav dagen.
Ha nu en riktigt toppen fin semester!!

kram kram
sagafia.se
Russin,
oj gumman då vilken dag.. hemskt med kräk i bilen med, men skönt att det inte verkar vara magsjuka iaf.. katastrof inför er resa.. 😟

Stina får ju en hems resfeber inför resor, hon har fått det vid de 2 sista gångerna så nu tänkte vi inte tala om resan förens vi är iväg..

ha en fin kväll..:)
russinsdagbok.se
Faster Raggis på äventyr,
Skönt att det löste sig med passet.Ha en härlig semester! Kram
www.blogger.com/profile/151331187843847259
Amanda,
Skönt att det är löst med passet och hoppas det bara var oro. Så omtänksam hon är lilla fröken! ♥
creyla.blogg.se