Oh och ih!

Vi valde att gå till en italiensk restaurang inte så långt från hotellet och åt och drack gott.


Vi satt länge utomhus och pratade och ett par gånger tyckte jag att jag såg något i periferin som rörde sig. Jag sa till C att jag hoppades att det var en liten fågel och hon menade att om det var en mus eller råtta så skulle hon bara resa sig upp och gå.

Plötsligt såg jag det igen, och sa till C att bara gå - för det var en liten råtta!!! På själva uteserveringen fanns ett antal klädda "pallar" som man kunde sitta på, men frågan är hur många råttor det var under dem?!! Euhh!!!

Vi gick snabbt vidare till hotellet för en drink.


Det blev ingen partykväll i den bemärkelsen som våra kära män kanske hade trott. Istället shoppade vi lite praliner och gosade ner oas i våra sängar och kollade på "The bridesmaids". Precis vad vi båda längtat efter, att bara ligga och kolla på en film.


Sedan sov vi båda gott. I två timmar innan alarmet på min tellie ringde.. Jag hade för säkerhets skull ställt klockan på nio, eftersom vi fått ett kuvert som skulle öppnas mellan 7 och 10. Glömde dock att tellin fortfarande var på svensk tid... Fast C kom inte ihåg imorse att hon vaknat, så det var ju bra :-)

Gillar

Kommentarer