Oj, oj, oj vilken helg!

Oj, oj, oj, den här helgen har verkligen gått i raketfart! I fredags var det födelsedag för L, men allt vad det innebär. Jag tyckte att vi hade en ganska skön för middag, men sedan började stressen. Jag småsprang i huset för att hinna med allt innan barnkalaset. Prins- & prinsesskalaset gick jättebra och här var både kungar, riddare och prinsessor! Korv, marängsviss och popcorn åts och fiskdammen klarades av utan missöden. Det var väldigt skönt att ta ett halvt glas vin efteråt och bara sjunka ner i soffan i fem minuter. Och i år hade vi "bara" bjudit 5 kompisar, till skillnad från förra året då det var 12 inbjudna barn plus småsyskon och föräldrar.. Shit, det är kanske inte bara L som börjar bli gammal?!?

Igår var det dags för familjekalaset och det gick också bra. MYYYCKET paket! Och jag, som trotsade mig själv och bjöd på mat som jag aldrig provlagat tidigare, överlevde det också.

Kvällen avslutades så klart med mello, men då det var en del samtal unders själva bidragen så vet jag inte riktigt om min bedömning så här i efterhand är korrekt:

  • Alcazar – Som Alcazar brukar vara. Fartfyllt och kul. Jag tycker att de skulle gått till final.
  • Johannes Bah Kuhnke – Nej, med tanke på musikalbakgrunden hade jag nog förväntat mig något bättre.
  • Elin Lanto – Nej. Tyckte mest att hon var ganska våpig faktiskt...
  • Erik Linder – Sjunger säkert jättebra, men gud så trist! Det enda jag tänkte på var att det var inte killen jag vill ska representera Sverige i Eurovision.
  • Getty Domein – Jag förstår att man vill att tävlingen ska vara mångkulturell osv, men hello? Fast refrängen var ganska klatschig :-)
  • Timotej – Lite Sarek över det hela (vilket det också stod i tidningarna idag). En trallig låt, men den fick inte min röst.
  • Darin – Ja, det var ju Darin. Kan inte påstå att jag minns låten.
  • Crucified Barbara - Nu kom 80-talshårdrockskillen i mig fram igen. Jag gillade det här!

Dagen idag har bestått av städning och promenad innan det var dans för L. I vanlig ordning ville hon inte dit, men väl där var det jättekul... Det är såå trist att behöva tjata dit henne varje vecka.. men eftersom jag vet att hon gillar det så fortsätter jag tjata... Hela familjen har sedan varit och kollat på badrumsinredning, men det är galet svårt tycker jag.. Vi plockade på oss en hel del kataloger så vi får väl slå oss ned och försöka komma fram till något. Det är inte bara utformning, det är färg, material osv osv osv.  
Just detta Abisko-handfatet lär det inte bli...
Ikväll har vi äntligen bokat en resa! Vi har kollat ett tag efter en vecka i solen någonstans. J:s muta till mig för att vi sedan ska tillbringa större delen av sommaren på båten ;-) Det blev all inclusive i Turkiet i början av juni och jag ser redan fram emot en stund i en solsäng medan J och L åker vattenrutschkana...
Och har jag tur kan jag kanske ha en snygg hjärtklänning från Vild design på mig när jag går där i den ljumma sommarkvällken! För just en sån har jag visst vunnit hos En mammas dagbok! Ett STORT TACK för det! 

Gillar

Kommentarer