Oktobermåndag

Så var det måndag igen. Maken håller sig i Hongkong men har klarat sig undan alla oroligheter som är där just nu. Vi andra tuffar på på hemmaplan och har en vecka med lite extra pussel framför oss.
Men just idag är jag lite extra glad över att:
★ barnen och jag haft en skön helg utan en massa stress.★ båda barnen haft kompisar på övernattning och allt flöt på bra.
★ jag fick lite gjort på hemmaplan i helgen, tvättmaskinen har jobbat, utekrukorna är tillfixade och lite annat är fixat.
★ det inte regnar! En morgonpromenad med den fyrbenta fluffiga är att föredra utan regn :-)
★ det inte var något allvarligt när jag vaknade av en telefon mitt i natten. Det var bara en kompis till dottern som förmodligen kommit åt telefonen och klockan var bara 23.15 :-D Bara typiskt att jag hade somnat tidigt, ha ha!★ jag ska gå på en konsert på torsdag som jag verkligen ser fram emot!
★ jag faktiskt gick på ett pass på gymmet i lördags. Hade varit sååå enkelt att strunta i det. Men nu är träningsvärken nästan borta!

Är du lite extra glad över något just idag?

Gillar

Kommentarer

Amanda Kanterfors
Amanda Kanterfors,
Vad härligt för din man att vara på varmare bredgrader. Skönt att du inte hade någon regn när du tog hundpromenaden på morgonen. Här regnade det då 😊
nouw.com/amandizan
Michelle
Michelle,
Men mums vad gott med cups keso !det var bara för länge sen man gjorde nu
michellefrandelll.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229