Olidligt spännande

Förstår att många nu håller på att spricka av nyfikenhet över om jag somnade i tid eller inte igår. Jag ska nu stilla er nyfikenhet. Det gjorde jag inte. Istället för att enligt plan stänga tv:n efter Revenge, kollade jag på ett avsnitt av ett annat program också, sedan fick jag ligga och knappa lite på telefonen stund innan jag var trött nog att somna. Hur korkat var inte det??

Men barnen har sovit bra och jag kan inte säga så mycket nu när R var klarvaken vid halv sju. Halv sju är egentligen helt ok. Mycket bättre än kvart över fem. Och om jag bara hade kunnat masa mig upp nu istället för att ligga kvar i sängen med datorn i knäet, så hade jag ju kunnat få en riktigt mysig morgon utan stress. Ok, det blir min nya plan. Återkommer senare med om den funkade eller ej. Förstår att det blir olidligt spännande...

Gillar

Kommentarer

Tina,
Haha! Ja detta är en riktig cliffhanger! Hihi! Jag hoppas du har masat dig upp ur sängen nu gumman så att du får en stressfri morgon. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att komma i säng på kvällarna....jag blir värre & värre. Trött som bara den, men ska ändå inte gå och lägga mig.
Hoppas att det blev en stressfri morgon:-)
Det blev det inte här...

Kram kram
sagafia.se