Ölträdgård, blåbärskaka & dunkgömme

Oj, oj, oj det känns som om jag skriver samma sak om och om igen. jag hinner liksom inte blogga och kommer hela tiden efter i det jag vill blogga om. Varje dag tänker jag "det här ska jag blogga om" och varje dag liksom bara rinner iväg. Och när jag sedan ska blogga så känns alla de där tankarna jag haft under dagarna ointressanta. Eller liksom inte aktuella längre. Egentligen borde jag bara blogga om alla de grejerna jag tänkte från början..

Så, i söndags fick vi med oss närmsta grannarna på ett besök på Pensionat Järnavik som ligger i närheten. Vi tog båten dit eftersom det går snabbare (och är mysigare) än bil. Vi har varit där en gång tidigare, fast bara för att äta glass och nu provade vi på att käka deras lunch i Ölträdgården.

Bartendern, som var sångerskan Dea Norberg (det är hennes familj som driver pensionatet) förklarade att maten i Ölträdgården var lite enklare och lite "onyttigare" än den inne på Hamnkrogen :-D Så vi tog den onyttigare och blev alla väldigt nöjda!

Supermysigt ställe, det kändes lite som om vi var utomlands! De har verkligen fått till harmonin i trädgården och jag är så imponerad när man på kort tid hinner få till massa roliga detaljer så som de fått.

I måndags var det dags för oss att vara pensionat - eller Solsidan spa & resort som vi brukar säga :-) Då kom svärfar, svågern och hans flickvän. Samtidigt hade J hämtat upp en kompis till R, så vi var ett helt gäng som fikade på söta & sega blåbärsrutor á la Fredriks fika.

Det har varit fortsatt fint väder och vi har badat mycket, solat, åkt båt, lekt dunktgömme i mörkret & ätit en massa gott. Nu har jag och min stora loppa lämnat Solsidan för en natt och är hemma i stan. I det varma huset utan ac :-) Imorgon är det nämligen äntligen dags för spruta nummer 2!

Gillar

Kommentarer