Olustigt

Under en lång period, typ ett par månader, har vi haft problem med vår ena ytterdörr. Antar att det är pga kylan. Men den har inte riktigt gått att låsa som vanligt, själva "smäcken" har liksom inte riktigt gått i, men dörren har gått att låsa inifrån så vi har inte tänkt så mycket på det. Vi använder inte själva den dörren, utan släpper mest bara ut D på kvällskiss det hållet :-)

I helgen gick jag in det hållet, och tyckte att det kändes lite konstigt när jag låste upp utifrån. Jag var bara hemma ett kort ärende och skulle sedan gå igen och då gick det inte att låsa dörren utifrån. Jag började då misstänka problem... Det visade sig att dörren inte allt låsts - vilket vi trott när vi låst inifrån - utan när man tryckte ner handtaget utifrån så gick dörren upp! Vi har alltså haft en olåst ytterdörr i kanske två månader!! DET känns olustigt!

När vi väl insåg problemet så tog det inte 30 minuter så var dörren fixad. Undrar varför vissa saker är så lätta att skjuta upp?

På tal om att skjuta upp saker fick jag en spark i baken när jag hoppade på Karin Jidhes utmaning: Få det gjort! Jag valde att röja i arbetsrummet och  ta tag i lådorna med L:s bebiskläder. Idag röjde jag faktiskt i arbetsrummet!! Där finns absolut mer att göra, men nu går det iaf att sitta vid skrivbordet :-)

Nu ska jag investera i några snygga insynsskydd och fortsätta röja bland L:s leksaker, men vi behöver iaf inte ha dörren stängd för att inte behöva skämmas över röran..

Gillar

Kommentarer

Katti,
Hej svej!
Nä du, det här fattiga fettot har inte någon klänning, och funderar starkt på att gå dit i jeans, tröja och converse... nej då, ska nog hitta nåt, vet bara inte när....

Värst vad du är flitig, har massor jag ska skulle behöva ta tag i, typ min garderob. Men det får bli i nästa liv.
www.charmkatti.se
Ingela la la,
Bra gjort! Jag skulle oxå behöva... men jag säger som fattiga fettot, det får bli i nästa liv 😉

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Linda,
Duktig du är!
Vi röjde också i går men av någon anledning ser det lika stäkigt ut igen efter en par dagar, speciellt inne på kontoret, kan det bero på att allt man inte vill ha i övriga huset hamnar där tro?:)

Hade önskat jag kunde fullfölja utmaningen, och trodde det skulle vara med med lite press från er andra men nä det blev tvärt om istället och det kändes bara som en stor börda att gå o grunna p när man skulle ha tid att ut och gå och ännu jobbigare blev det då man inte klarade det man skulle. Jag kommer absolut att försöka få mer än vad jag gjort tidigare men kankse lite mer i vardagen, inte rena promenader om du förstår.

Ha en bra dag, Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Östblomman,
Vilken energi, bra där! Tänk om jag kunde uppbringa lite extra och fixa till här hemma också 😊! Å så skönt att läsa att stockningen har släppt!

Sköt om dig/er!
www.blogger.com/profile/141167729552369667
Annica, snart 6 barns mamma,
Oj ja jag förstår att det känns olustigt! Men va fint det blev när du röjt!! Skönt när man tar tag i saker och ting:). Kram
trollmorsbusungar.blogg.se