Olycka i stormen

Idag fick L sovmorgon. Själv var jag urtrött när klockan ringde och snoozade i 40 minuter innan jag gick upp. R hade en gråtperiod igår när vi skulle försöka sova så det tog lite tid att få honom lugn. Vi tog iaf en ganska lugn morgon, sedan fixade vi några ärenden på stan i blåsten innan vi hade en lässtund på biblioteket. Vi var bara hemma en kort runda för lite blöjbyte och amning innan vi skulle vidare på playdate. L öppnade ytterdörren som bara slog upp med en grym kraft och både skruvar och flisor flög!! Dörren åkte i princip av gångjärnet och det gick inte att stänga dörren igen!! Och vi skulle iväg!!

Fick ringa maken som fick köra hem från jobbet samtidigt som han ringde en av snickarna från vårt bygge. Jag var tvungen att gå hemifrån så jag fick larma på huset och bunkrade upp med två säckar jord på utsidan av ytterdörren för att inte riskera att den skulle blåsa upp igen. Som tur var kom J en kort stund efter att jag kört och med hjälp av snickaren går nu dörren att stänga igen. Puh! Fick lite panik där ett tag!

Eftermiddagen spenderades på en trevlig playdate och på hemvägen hämtade jag ut ett paket till mig själv. Bilder kommer imorgon :-) J är ute på kundevent och jag är monstertrött så jag ska snart ta båda barnen och krypa ner i sängen. Hoppas kunna läsa en tidning en stund, har en hel hög som ligger och väntar på mig!

Gillar

Kommentarer