Ombyte på stranden & bergtunga på uteservering

Idag efter jobbet ville R gärna åka till havet och bada, och vi lyckades övertala storasyster L (som inte gillar att vara på sandstrand) att följa med. R hade också en kompis med sig, vilket underlättade för alla, ha ha - eftersom han vill bada h e l a tiden! För en gångs skulle hade vi också lite flyt med parkering, vilket annars kan vara ett gissel och man brukar få cirkulera ett bra tag innan man lyckas hitta något. Och oftast är det ändå en bra bit att gå så att man är genomsvettig när man kommer fram.

Jag var lite sugen på att ta ett dopp, men iom att vi inte var där så länge så orkade jag inte hålla på och trixa med ombyte efter bad osv. Är det bara jag som har svårt att gå omkring i blöta badkläder?
Och som tycker att det är bökigt att stå där och byta om under en handduk... försöka vara smidig men i själva verket fastnar den blöta baddräkten och när man väl fått av den ska man krångla på sig torra underkläder - fortfarande under den där handduken.. Så det blev en liten stund i eftermiddagssolen med lite läsning för mig och målning för L. Grabbarna badade. Såklart!

Sedan blev det spontant en middag på en uteservering med familjen, barnens ena kusin och farfar. Åt en god pocherad bergtungafilé med hummersås & savoykål - yummie! Nu har pappan i familjen dragit iväg på sjöräddningsuppdrag, barnen har käkat glass med farfar och kusin och jag har gått en svettig runda med den fyrbenta fluffiga. Nu tänker jag inte göra mycket mer idag :-)

Gillar

Kommentarer