Ömhet & närhet

Ha, om jag trodde att jag hade ont igår så trodde jag fel! Auch, vilken natt det varit! Men efter en dag med mycket vila känns det faktiskt ok nu.

Har spenderat större delen av dagen med foten högt. L har tillbringat mycket tid med mig och vi har lyssnat på Mästerdetektiven Kalle Blomkvist som varit på diverse äventyr.


Jag har förstått att det är mycket funderingar som rör sig i det där åttaåriga huvudet för tillfället. Det är mycket frågor och konstateranden. Jag är tacksam över att hon tyr sig till mig och gärna vill vara nära, något som jag saknat lite eftersom R ofta är den som tar mest plats nära mig.


Men idag har grabbarna spenderat mycket tid tillsammans. De har varit och handlat inför de närmsta dagarna här på Solsidan och nu badar de i tunnan i regnet.Vi tjejer myser med en stor skål popcorn, jag har just lagt ifrån mig min bok en stund och L kollar på iPaden. Vi sitter tillsammans i soffan med popcornen mellan oss och bara njuter av lugnet. Solsidanlugnet.

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Kan känna igen där saknaden med närhet från W.
M tar sin plats, naturligt och han är ju minst. Fem år yngre är ju mkt också så klart och vill helst vara med mig.
W har sökt sig mer till L och de har fått en närmre relation de senaste åren.
Hon och jag är inte alls nära på samma vis som förr längre och det saknar jag. När det blir så tänker jag verkligen på hur mkt jag uppskattar just det.

Ta hand om dig & ha en fin söndag!
husnrnio.se
Theresa,
Stackare, hoppas smärtan ger sig snart! Kramar!
mammat.blogg.se