Omkullkastade planer

Ah, så typiskt! Hade bestämt mig för att både L och jag skulle vara lediga idag och ha en mysdag. Vi har dock lyxat till det lite med en städerska ett tag och hon skulle komma idag kl 10. Igår undrade hon om det gick bra att hon kom halv nio istället.. Kändes lite trist, men ja visst, jag vill ju ha städat så jag ställde mig in på att gå upp vid 7.

Gick upp vid halv sju tillsammans med maken, duschade och gjorde mig i ordning, ser att mobilen blinkar till och kollar. Har fått ett sms från städerskan och hon är sjuk... Ahh!!! Så här sitter jag nu, färdigklädd, sminkad och klar och kunde ha sovit. Som L gör.  Och jag har verkligen inte lätt för att somna om bara så där. Så jag får väl slänga mig i soffan och kolla på en film eller något och bli lagom trött tills L vaknar :-)

Fick iaf lite tid att prata med J innan han åker. För nu är det mässa och helgarbete igen och han kommer inte hem förrän söndag kväll. Känns lite jobbigt för mig denna gången.... Visserligen är det bara lite mer än 2 timmar bort, men det känns lite stressande att inte veta när det är läge att ringa hem honom om det skulle vara något. Han har planer på hur han ska ta sig hem på diverse tidpunker, men jag känner mig inte helt trygg. Som tur är ska jag umgås med härliga vänner både i em och imorgonkväll så jag kommer förhoppningsvis att tänka på annat. Om inte annat så får jag ju städa själv idag ;-)

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Haha...neej, han sover inte på dagarna och har alltid sovit så lite. Hur han orkar övergår mitt förstånd också. Jag tror egentligen inte att han gör det. Han går på ren vilja bara. Då och då kommer det dock en riktig urladdningsdag då han sover i stort sett hela dagen. Helt färdig!

Ja, det känns faktiskt riktigt skönt att dom har koll på mig. Jag känner ju själv att det inte är helt hundra. Svimmade i köket nu på morgonen. Som tur är hade jag hunnit vinka av Ludde till dagis. Värdelöst när man inte funkar som man ska. :/

Hoppas ni får en fin fredag! Det tänker vi försöka ha. 😊
Kram
creyla.blogg.se
Linda,
Är det inte typiskt:( Hoppas ni haft en bra dag iaf och att du kanske fått en stunds vila under dagen istället för sovmorgonen.

Din kommentar hoppar lite ut och in, vet inte varför,måste vara något fel på tillägget. Har iaf lagt den som skräppost och hoppas på att dne håller sig "bakom" nu:)
Vill inte skriva mer här men jag SKULLE kunna skriva en hel roman i ämnet, det får mig liksom att gå igång haha

Trevlig helg fina du, Kram
www.uppochnervandahuset.se