Onsdag

Det blev en hemmadag idag med lillskruttan. Hon hostade en hel del tidigt imorse och uppenbarligen gjorde det ont i halsen när hon hostade. Hennes andning var väldigt ansträngd och hennes fått jobba en del de senaste dagarna. Tog beslutet att hålla henne hemma så att det inte förvärras.

Efter sovmorgon för L:s del har det nu blivit varm choklad framför tv:n. Vi är inne på avsnitt 3 av den söta lilla grisen Olivia.

Får se hur dagen artar sig. Planen var middagsgäster, men vi får se hur det blir med det. Städat är det ingen annan som gjort så det kvarstår, liksom att korrläsa lite jobbgrejor. Jag ska nog inte behöva vara sysslolös...

Gillar

Kommentarer

Louise,
Jobbigt med förkylningar 😟 Jag ser inte fram emot förkylningssäsongen alls. Så kyligt & blåsigt & regnigt som det är idag och med en son som typ simmar runt i vattenpölarna på dagsi så lär väl åtminstone han vara sjuk inom en vecka här...igår var han blöt ända in till kalsongerna efter utetimmarna på dagis tydligen. Fattar inte VAD jag skall sätta på hnm mer än galonkläder och stövlar!?!
lollo71.wordpress.com
Frida-FantastiskaMamman,
Här hemma har förkylningarna avslöst varandra dock utan att vara sjuka med feber...

Haha ja inte behöver man vara sysslolös trots att man är hemma en dag, nästan så man har MER att göra hemma än på jobbet;)
Hoppas att lillgumman krar på sig!
Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Therese/rosakoriander,
Olivia är söt. Hela melodin fastnar så lätt i hjärnan!

Vad tråkigt att ni också har halsont. Hoppas det är bättre nu!
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Russin,
hejsan

åhh lilla Olivia är så söt, men fyyy vilken hiskligt hemsk låt som spelar i introt.. Oliiiviaaaa.. *ryser*

Tråkigt att ditt lilla hjärta är sjuk igen, krya på..
enburkrussin.se