Onsdag 6 okt, Koh Lanta

Igår gick vi upp klockan 6 för att lämna hotellet i Shanghai vid 7. Sedan flög vi till Hongkong, där vi bytte flyg till Bangkok, där vi bytte flyg till Krabi, där vi tog en taxi till Koh Lanta vilket innebär två färjeöverfarter innan vi var framme vid hotellet. Puh - då var klockan 21 på kvällen - snacka om lång dag! Eller dagen gick ganska fort, men urtrist att inte ens vara utomhus förrän efter 21 på kvällen. Fast L är en grym globetrotter och det gick jättebra att resa så mycket.


Framme på Koh Lanta så vräkte regnet ner och det var kolsvart så vi såg inte mycket. På hotellet visade det sig verkligen vara lågsäsong just nu och typ 8 rum var bebodda... Dock bor vi på ett jättefint hotell, Chada Beach resort och har poolaccess från rummet. Efter en god middag igår gick vi till vårt rum och gissa vem som badade vid 22 på kvällen?? Inte var det jag iaf. Men L! Vi hade ju pratat om att bada och äta glass varje dag i Thailand så hon ville inte missa en dag utan ett dopp! Och en grymma lilla tjejen simmar som en fisk fram och tillbaka här i poolen! Kanske tur att här inte är så många andra att störa :-)

Fast det är faktiskt ganska trist att det är så öde.. J kommer att lämna L och mig på måndag och då vill jag inte vara kvar här. Ikväll gjorde vi "stan", Saladan, där många av shopparna slog igen vid 20-tiden... Här är verkligen inga turister förrän om en måndad och det märks väldigt tydligt. Tror att vi beger oss till AoNang om ett par dagar. Det är skönt att vara här och slappa, för det är ganska lyxigt, men inget ställe jag vill vara själv på i 1,5 vecka sedan.

Vi har det iaf jättebra, L trivs men saknar sina kompisar I och C. Jag har haft lite blogg/datorabstinens, så det är säkert jättenyttigt för mig att inte kunna sitta vid datorn så mycket som jag brukar. Folk är vänliga och bädret är skönt - varmt med små skurar emellanåt. Ikväll ska vi för en gångs skull försöka komma i säng i tid. Det har blivit ganska sent hittills, men är det semester så är det :-)

Gillar

Kommentarer

Malin,
Härligt att äntligen få bada! 😊 Synd att det är så lugnt på Lanta...

Vi åker till Bangkok på om en vecka, shopping 😃! Sen vidare till Kata Beach, behöver jag säga att vi längtar?

Hoppas att ni får en underbar semester!
Kram
www.blogger.com/profile/109936106894417245