Onsdagsägg

För ovanlighetens skull stressade jag inte med frukost så att jag kunde äta samtidigt som L imorse, utan nöjde mig med en kopp te då. Jag brukar alltid försöka äta tillsammans med henne och R men idag orkade jag inte med stressen att koka mina ägg. Så nu äter jag dem i lugn och ro efter att ha lämnat L på dagis.

Ska försöka satsa på en lugn dag. Det behövs efter en natt med vakna barn. När jag gjort välling till R vid tretiden så märkte jag plötsligt att L tände sin lampa. Hon var snorig och behövde snyta sig och hade sedan svårt att somna igen, så pappa J fick flytta in till henne eftersom R låg hos mig. Tror att båda barnen börjar bli förkylda och när jag lämnade L på dagis berättade de att magsjuka börjat härja på dagis. Ingen hade blivit dålig där, men en tjej hade gått hem igår och inte mer än hunnit hem. Urk! Funderade på om jag skulle ta med L hem igen, men samtidigt känner jag att hon behöver få leka med sina kompisar och personalen lovade att höra av sig om det blev några magsjuketendenser. ..

Nu ska jag försöka ta en bloggrunda, fast det blir bra mycket knepigare när jag inte får bloglovin att funka från den här datorn..

Gillar

Kommentarer

Therese,
Ta en lugn dag du, å försök *VILA* så mycket du bara kan <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Anonym
,
Åh hjärtat! Hoppas du har haft en lugn och skön dag idag då så att du har kunnat vila upp dig lite. Håller tummarna för att ni ska slippa magsjukan! KRAM!
Maria,
Usch för denna hemska magsjuka:-( Hoppas verkligen att ni slipper den nu!
Hoppas att du har kunnat vila lite under dagens gång.

kram kram
sagafia.se
Han är så söt så söt så man vill bara klämma på hans kinder hihi.
Kram!
www.blogger.com/profile/079777862766964635
CiliaH,
Det är ju alldeles hemskt vad det grasserar sjukor överallt nu! Likadant på jobb 😟 hoppas bara jag inte hinner dra på mig ngt innan helgen 😉

Hoppas du haft en bra dag

Kram
ugglehuset.se
Linda,
Usch, ja nu börjar magsjukorna krypa allt närmare. Jag är inte "rädd" för att få det men de e klart man försöker hålla sig undan så gott det går, att hålla barnen hemma från dagis "i fall att" tycker jag dock inte känns befogat då får man ju hålla dom hemma hela vintern:)
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000