Onsdagstradition, skridskor & skaldjur

Här tuggar dagarna på. Afterwork och sjöräddning. Fotboll och popartist-träning. Spanskaprov & läsläxa. Kiropraktorbesök & kompishäng. Något för var och en av oss i familjen.

Håller fast ganska bra vid mitt nyårsmål - att äta mer skaldjur!

Gillar onsdagskvällarna. Maken, sonen och jag kollar på Mästerkocken ihop, en mysig liten tradition. Tyvärr vill inte dottern hänga med på vårt onsdagsmys, fast vi frågar henne varje vecka ändå :-)

Hon håller istället på att förbereda för morgondagens skridskoåkning med skolan. Termosar ställs fram, hon kollar efter mjölk och oboy. Nudlar och kycklingspett är inköpta. Nästan så att jag blir sugen på att hänga med till ishallen, ha ha! Fast jag minns verkligen inte ens när jag stod på ett par skridskor senast?!? Måste ha varit någon gång i skolan. Jag var aldrig bra på det, det minns jag dock!

Gillar

Kommentarer

Emschen,
Ja dagarna rullar verkligen på med aktiviteter, läxläsning, kompishäng och tvättning/städning. Ibland blir jag matt av att bara tänka på det men samtidigt så är det ju dagarna som går som är livet.
emschen.se
Fnulan,
Ah det tittar ju inte jag på men nu är en a´gammal deltagare med i BB. Han är ganska mumsig att se på faktiskt. Har ni is eller ska dom till en inomhusarena? KRAM
www.fnulan.se
Carro ,
Vilken härlig onsdags tradition ni har. Vem vet någon onsdag kanske dottern ångrar sig och vill vara med. Jag har inte heller åkt sen skolan och skulle säkert se ut som en bambi på hall is
cuevas.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken mysig tradition ni har på onsdagkvällarna hoppas tjejen får det roligt i isahallen idag 😊
nouw.com/amandizan
Kamilla,
Härligt nyårsmål du infört med mera skaldjur. Den traditionen skulle jag verkligen hänga på.
kamillaskamera.com/