Ont, arg, röd

Har mått hyffsat idag, no more Ulrik iaf. Men magen har känts ganska öm och obekväm och det var inte helt lätt att sova heller. Första gången jag somnade till så ringde maken och väckte mig. Andra gången jag somnade till så kom maken hem och hämtade något - och väckte mig. Då insåg jag att det inte var läge att försöka sova mer.. Kollade lite på den gamla filmen "Sova med fienden" innan jag tog tag i mig själv.

Det blev dusch och sedan dammsugning av huset för urk vad jag kan bli äcklad ibland av alla hundhår och smulor som plötsligt bara kan befinna sig på vårt golv!! Hämtade L på dagis och åkte till apoteket för att hämta ut D:s antibiotika. L hann somna i bilen de få minuterna mellan dagis och apoteket och var sedan väldigt gnällig. De sa på dagis att hon varit lite hängig innan mellanmålet. Väl hemma så somnade hon så här i soffan:
Svårt att säga om det är något i kroppen på henne fortfarande efter febern i helgen, eller om det bara är dagis som gjort henne trött nu efter ett långt jullov. Hon är lite snorig och drar med tänderna på underläppen, vilket gör att hon har jätteont runt munnen, och är väldigt röd. Hon blir arg och irriterad och gråter och går inte riktigt att prata med. Men nu har hon fått i sig lite, lite mat och jag tror att det kanske var det som behövdes också, för nu kollar hon på Bolibompa och verkar ok.
Visst är det typiskt att allt händer på en gång? Maken jobbar över och har D med sig, så här sitter vi nu, L och jag. Hon röd och snorig och jag med magont. Och jag behöver verkligen jobba imorgon....

Gillar

Kommentarer