Ont både här och där


Igår var det dags för avstämning med L:s läkare angående hennes dumma mage och när vi nu introducerat mjölk i hennes kost igen på prov. Men jag vet inte vad jag ska säga... Eftersom han inte har någon aning om varför hon har ont i magen hela tiden - och eftersom det inte blev någon reaktion när vi införde mjölk igen - så ska vi nu testa det jag föreslog i höstas att vi skulle testa. Att provmedicinera mot magkatarr. Läkaren tror inte att det är magkatarr, för han tycker inte att symptomen låter så på det jag beskriver (som L beskriver för mig). Men när jag beskriver det för vänner och bekanta som själva har magkatarr så tycker de att det visst låter så.

Ikväll har L gått och lagt sig med värsta "magontet" och det gör oss ont att vi inte kan göra något för henne. Imorgon är det dags att ta första tabletten mot magkatarr så sedan får vi se om det blir någon effekt av det.

Själv ska jag strax krypa ner med huvudvärk för andra kvällen för rad. Eller huvudvärk, det gör liksom ont bakom ögonen. Så godnatt, godnatt.

Gillar

Kommentarer

Stenströms Bloggeria,
Fy vad jobbigt för henne att gå med ont i magen. Provat att ta bort något annat ?
Hoppas det ger med sig både för henne och dig
www.blogger.com/profile/113240680908355646
Jenny,
Magont tar så mucket av ens energi... ja smärta överhuvudtget.
Hoppas så att hon snart får bukt på det.
Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Åh så tufft för er med L:s dumma mage! Jag hoppas verkligen att ni får ordning på den snart! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helen.HUSnrNIO,
Usch så jobbigt för er!
Magen är verkligen svårt också ju...
W har ont från och till. Jag har nästan trott att det handlar om allt som händer i kroppen i den åldern men visst finns det tankar om stress, skola, läxor och sådant också.
Några gånger har hon fått åka hem från skolan och vridit sig i smärta men sen har det gått ett tag utan några känningar.
Så svårt att veta ju...

Kan ju vara bra att prova så kan ni utesluta det i så fall tycker jag.
Hoppas det blir bättre snart i alla fall.
Kram
husnrnio.se
Therese,
Håller verkligen tummarna att magkatarrmedicinen ska hjälpa, stackaren att behöva ha så ont och att ni inte vet vad det beror på... KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Åh vad jobbigt med hennes mage! Hoppas verkligen att ni får rätsida på det. Det är ju så jobbigt när barnen inte mår bra och man inte vet hur man ska hjälpa dem.

Hoppas du är fri från huvudvärk idag! Kramar
hannadidrikson.blogg.se
Maria,
Hoppas verkligen att de nya tabletterna kan hjälpa henne!
Så galet synd om henne och behöva ha så ont 😟

Kram kram
omlitenochmig.se