Ont, det gör ont

Vaknade upp med så mycket ont på en och samma gång... Ja, la mig med ont också... Efter ännu en dag med gräsutrullning gjorde det ont i typ varenda fiber i kroppen. Hoppades att en bastu skulle lindra lite, men vet inte om det gav någon effekt.

Nu gör det ont i armarna när jag rör fingrarna och baksida/insida av låren känns som spända gummiband.. Men jag försökte se det som motion hela tiden. Tänkte på hur Olga Rönnberg menar att kvinnor ofta tränar för mesigt. Att vi står där med små enkiloshantlar när vi stunden efter är i affären och bär tunga matkassar OCH ett barn i famnen samtidigt. Det tänkte jag på gång på gång när jag gick med de irriterande tunga gräsrullarna.
Och det blev bra. Jättebra. Och såå skönt att slippa leran. 

När jag var som mest frustrerad igår gick jag ifrån en stund och bakade muffins med barnen. De har varit änglar som skött sig så mycket själva när malt på med gräsmattan. Jag hade köpt en burk med lila frosting i USA som L så klart ville testa. 


Så vi slängde ihop lite vaniljmuffins och barnen fick kladda på frosting och strössel. Lämpligt nog fick vi senare på eftermiddagen spontanbesök av min faster & farbror som var i krokarna och de fick provsmaka de lila skapelserna.


När jag vaknade i morse trodde jag att jag skulle ligga på soffan hela dagen. Det var nästan min plan. Men istället började jag kratta löv. Kändes på något konstigt sätt bra att jobba med kroppen som redan gjorde ont. Med en liten förhoppning att jag skulle jobba bort lite av det onda... När J meckat färdigt med sitt packade vi ihop oss och åkte hemåt igen. Men nu har Solsidan-säsongen börjat ordentligt och det är snart dags att åka dit igen!

Gillar

Kommentarer

Jessica Söderlund,
Ja det var ett grymt pass du gjorde!!!
www.blogger.com/profile/046684388609428544